Kambodžanske dame dating

Njegov prvi zadatak bio je da upravlja kamerom za jednu od vrhunskih hostesa Colleen Lopez. Isprva je bila oprezna, a zatim je dopustila da se njegov jezik ispreplete s njezinim. Ona se srušila s dolaskom koji je curio iz njezine ljubavne rupe dok je on ustajao s kauča da se obuče."O bože, mislim da će me maca boljeti na malo!"rekla je.– Šteta što ovo ne možemo prodati u eteru. Nakon završetka emisije Jim je otišao u salon na šalicu kave i krafnu, a kada je ušao vidio je Colleen u sobi kako razgovara sa svojim mužem. Zatim ju je prevrnuo na sve četiri i pojebao njezin pseći stil brže i jače nego ikad ikoga."DA, JEBI ME, JEBI ME, ZABIJ SVOJ jebeni kurac u mene i zabij mi PRST U MAPA."vrisnula je.
Sagnula je dolje i zagrabila neke i stavila prste u usta da okusi njegovo sjeme.“Laku noć i vidimo se sutra”, rekao je."Oh i usput, nemoj sutra nositi gaćice ili grudnjak ispod te haljine.". Pojebao ju je kao divlje lizanje i sisanje njezinih prekrasnih sisa dok je to radio. Jim je nastavio jesti vrlo ukusnu macu i uvukao dva prsta u nju dok joj je lizao klitoris, snažno ju je prstao. Uz to je napunio njezinu macu s ogromnim opterećenjem vruće doći i izvukao ga van i obrisao svoj penis s njezine guzice.
Hodajući hodnikom držao se korak iza gledajući njezinu prekrasnu guzicu u uskim hlačama. Gurnuo ju je na leđa i lagano gurnuo kurac u nju, grubo ju je zgrabio po sisama i skliznuo njegov penis u njezinu vruću mokru pičku. Polako je otkopčao njezinu bluzu i milovao njezine napola čvrste polumekane grudnjake obučene sise kambodžanske dame dating. Učinio je kako mu je rečeno, još jače jebe i prstom jebe njezino obilno dupe. Colleen je sjela i dala mu sjajno pušenje milujući mu orašaste plodove svojim dugim noktima, što ga je gotovo dovelo da joj uđe u usta, on joj je povukao glavu sa svog penisa. Razgovor se pretvorio u svađu dok je ljutito spustila slušalicu."Moj muž. Spustio se na koljena i raširio joj noge i počeo jesti njezinu mokru macu, a zatim je sisao njezin osjetljivi klitoris."OHHHH GOOODDDD JEDI ME MOJ MUŽ TO NIKAD NE JEDE!"zastenjala je naglas.
Zatim mu je pokazala svoju garderobu i pitala koja bi se boja haljina pristajala uz proizvode koje su prikazivali. Osjećao je kako mu jaja naduvaju i uskoro će doći. Jim je ustao i počeo raskopčavati traperice te je izvukao lijepi debeli kurac od sedam inča. Cijeli četverosatni show Jim je bio fiksiran na ovu vrlo atraktivnu ženu u čipkastoj bluzi i uskim crnim hlačama. Potom joj je poljubio niz trbuh i otkopčao hlače istim pokretom kojim ih je povukao i njezine gaćice. Pozvala ga je da sjedne do nje na kauč, a ona je izvukla knjigu koja prikazuje različite proizvode za sljedeću emisiju, a zatim mu rekla što redatelj i producenti žele. Zavalila se na kauč, a on se nagnuo i poljubio je u usta. Hej, usput, super prva večer", rekla je." Želiš li doći u moju svlačionicu i možemo pregledati što želim raditi za sutrašnji nastup?""Naravno da bih volio saznati više o poslu."odgovorio je Jim.
Jim ju je zgrabio za stražnji dio kose i napumpao svime što je vrijedio. Ušli su u garderobu koja je imala lijep kauč i stol za šminkanje te mali monitor koji je pokazivao garnituru. Jim Tyler tek je završio školu medijske umjetnosti i zaposlio se u jednoj TV shopping mreži.
Imala je zadivljujuće oči, a njezine velike grudi i obilno dupe davali su mu solidnu erekciju veći dio noći. Colleen je doživjela glasan orgazam koji nije osjetila godinama.