Kako prijeći od povremenih spojeva u vezu

Kad on još jednom, samouvjerenije kimne, Robin se zatvore, a njezina glava nagne naprijed kako bi prislonila usne na sinove.

Njezin goli potplat se zaustavlja s petom koja se pritiska u njegovu natečenu vreću dok se njegov vrhunac izlijeva u ljepljivi, prozirno bijeli bazen u središtu njegovih trbušnjaka, dok mu se penis konačno ne osuši kako prijeći od povremenih spojeva u vezu. Obrazi su mu tamnoružičasti dok gleda vlastitu majku kako se igra takvim tijelom.

Okreće se na podnožju kako bi se suočila s mladićem koji leži na leđima samo u paru crnih pidžama hlača. Duboko udahne kroz nos i izdiše na usta dok kima.
Njezini nožni prsti se rašire jedan od drugog dok se pritišće njegov penis dok ne legne uz njegov ravni trbuh, a prsti joj hvataju njegovo meso tvrdo kao kamen. Robin i sama počinje stenjati, njezino uzbuđenje iz scene prije nego što ju je natjeralo da se zamalo počne dodirivati.

On se na sekundu zagrize u donju usnu prije nego što je pusti da se oslobodi dok se uspravlja, odmarajući se leđima naslonjen na uzglavlje kreveta. Chrisova noć brzo se pretvori u poplavu vrućine, krv mu juri u ušima, u prsima i slabinama dok mu se prsa dižu i spuštaju, a rebra vire pri svakom dubokom udisaju. Vraća gestu iz refleksa, i ubrzo je zrak pun tihih, vlažnih ljuljanja i vrućih udisaja. Ali to nije njezina noć - već je njezina voljenog sina. Slabo je osvijetljena, jedino svjetlo dolazi iz narančasto-žutih svijeća poput onih koje ona nosi.
Njezine duge noge opsjedaju njegovu lijevu dok njezina zauzeta ruka luta uz njegovo bedro. I evo je sada, opkoljava ga... Oči mu se rašire i on glasno gutne dok sam vrh njezina nožnog palca hvata donju stranu njegovog penis. Slijeva... Ruke joj se prvo dodiruju, milujući plahte dok joj se desna noga podiže kako bi naslonila koljeno na rub kreveta, a zatim lijeva. Chrisove se oči rašire kad shvati da drhtavi jauk koji čuje dolazi iz njegovih vlastitih usta, dok mekani taban njezina stopala počinje trčati gore-dolje njegovom titanskom dužinom, milujući ga sporošću koja graniči s mučenjem."Oh, to mu se sviđa, zar ne?"pita Robin zaigrano, a nožni joj se prsti uvijaju pri svakom potezu prema dolje. Ali način na koji se njezine oči spajaju s njegovima i mekoća njezinih prstiju oko njega čine sve to nemogućim. Njihove oči boje lješnjaka zaključavaju se u mraku. Sada se naslanja uz njegovu nogu, premještajući sjedalo.