Savjeti za izlaske iz 1950-ih

Oboje su ga gledali u oči dok je Jennifer sada govorila."Kako bi bilo da ti odeš u spavaću sobu, a mi ćemo te slijediti."Zakoračivši naprijed, Tony je prošao kroz palubu dok se iza njega mogao čuti zvuk visokih potpetica i japanki koji su svirali u ritmu. Jennifer se nagnula i gurnula mu leđa na krevet tako da je njezino tijelo palo preko njega dok je njegovo lice u biti bilo zakopano uz njezinu macu. Njezina je crna kosa bila skupljena u konjski rep, a stopala su joj nosile visoke potpetice. Tony se pomaknuo iza njih kako bi mogao svjedočiti prekrasnom prizoru kako je on smatrao da su dva najveća slavna magarca na svijetu gurnuta jedno protiv drugog."Mierda, ja sam najsretniji čovjek na svijetu što sam ovo vidio!""O, da, ti si Tony, ha? Moje dupe uz Kimono, priličan prizor, ha?""Rekla je to! Što ćeš učiniti, poljubiti ih?"Kimina je šala donijela novo značenje izrazu 'poljubi me u dupe'. Kim se pojavila skidajući glavu s usana uz glasan pop zvuk. Vodio je dame kroz donju palubu sve dok nisu stigli do glavne kabine gdje je njegova glavna spavaća soba bila duboko u jahti, daleko od svih očiju. Okusila je njegovu pred-spermu i znala je da mu vrijeme ističe. Nitko ih nije htio uznemiravati unutar ovih zidova.
Jennifer je stavila ruke u Tonyjevu kosu kako bi vodila njegova usta do svoje mace. Kad je podigla pogled, bila je zaslijepljena Jenniferinim ogromnim titanski građenim dupetom. Došla je u Miami zbog ovog otmjenog snimanja za veliki časopis koji je bio laka plaća za svakoga iz njezine kraljevske obitelji. Kimova maca već je bila mokra od kad mu je prije nekoliko trenutaka slinjala po kurac. Okrenuvši se prema njima, sjeo je na veliki kraljevski krevet, šuštajući kroz zlatne plahte. Jenniferine riječi zavapile su mu dok mu je jezik radio mahnitim tempom.

Sljedeća je bila Jennifer koja se smijala Tonyjevoj razigranoj gesti. Jedan od rijetkih muškaraca s kojim je uvijek mogla uživati ​​u dobrom druženju i vratiti se po još.

Ono što su tamo radili godinama postalo je uobičajeno, ali joj to uopće nije smetalo Savjeti za izlaske iz 1950-ih. Gurnuo je šaht do njezina ulaza, a zatim se uvukao. najbolje stranice za upoznavanje za okc. rođendan. Bila je to opasna situacija, ali ako bi pala, pala bi naprijed preko njega, što je bilo vjerojatnije nego unatrag.

Upravo je sada bila u svojoj garderobi i pripremala odgovarajuću odjeću. Uzevši svoj mobitel, izašao je iz ureda svoje jahte i brzo birao ženu navedenu kao J-Lo na svom telefonu. Obje dame ponekad nisu mogle vjerovati svojim očima, a sada je muškarac prelazio rukama preko oba magarca kako bi ih oboje zadirkivao dok je govorio."Spreman za jebanje.

Oblaci su preplavili nebo onoga što se činilo da je postao kišni dan, ali sunce je još uvijek bilo tamo. Plan je uspio. Nagnula se kako bi on mogao kliziti jezikom u otvor sve dok je Kim proždirala njegov kurac ispod. Kim je klicala glavom gore-dolje na osovini dok je lizao Jenniferine sise.
Zaštitari su danas bili upozoreni da čekaju dvije žene, a sada je druga stigla na brod. Tony se javio na telefon."Bok Tony, što se događa? I danas smo spremni za zabavu, zar ne?""Da, imam iznenađenje za tebe u sljedeća 2 sata ako možeš pričekati.""Čekaj? Upravo sam na putu.