Pravila za izlaske na radnom mjestu

„Hoćeš da mi kažeš da si Al?“ Zaškripala sam nos u znak skepse, „onaj isti koji je smočio svoj krevet tijekom ljetnog kampa i spavao u njemu tjedan dana zaredom jer nisi htio da itko sazna?“ Nasmijao se: „Da, to bih bio ja. Al je cijelo vrijeme ostao tih i bezizražajan, sve dok nisam završio svoju priču. Bio je prijatelj s Chrisom oduvijek, pa bi ga to sigurno prestrašilo, zar ne? Ne.

Odlučio se staviti ih na kauč i odmah je sjeo na njega uz veliko *TUP*. "Alice?" Okrenuo se prema meni. "Reci mi da ovo nije on", zahtijevao je kontroliranim, ali izbezumljenim glasom pravila za izlaske na radnom mjestu. Vjerojatno je mrtav pijan u nekom baru, ako je još uvijek isti tip kojeg sam poznavao od davnina," Al se nasmijao u sebi.

"Ipak, ako ti ikada zatrebam da vratim malo razuma u njega, udari me." Njegov se glas pronio cijelom kućom, pojačavajući njegov ionako dubok, rezonantni glas. Jednom se povukao od zagrljaj, upitao je, "Pa moram pitati, Alice, što je s odjećom koju imaš ovdje?" Pokazao je na moju odjeću. "Sumnjam u to", nasmiješila sam se, a nepoznato dvostruko značenje u Alovim riječima bilo mi je nevjerojatno smiješno za razloge koje Al još nije sasvim razumio. lijevoj strani?Ne, s vaše je desne strane.
Sve je počelo tako lijepo, znaš?Bila je to lijepa, prohladna noć s točno odgovarajućom količinom mjesečine koja je obasjavala kuću da pruži to prekrasno prirodno svjetlo. Trebalo mu je nekoliko minuta da je potuče da se pokori i uzme njezin laptop iz stražnje sobe kao dokaz njezinih nedjela. Čudno, nisam ovako zamišljala 'štrebera i nepopularnog Ala Westa' o kojem mi Chris voli pričati priče. Nadam se da je to u redu s tobom, međutim, ne izgleda da ste pričali o tome." Alove obrve su se skupile i pogledao me duboko u oči kao da pokušava razaznati moju udobnost svojom prisutnošću. Trebalo je oko sat vremena, ali smo na kraju pronašli Chrisa preko njegovog telefona do salona u kojem radim.