Njezina aplikacija za upoznavanje uk

ući unutra?"preklinjala je."Barem za ovo? Ovaj put?"cjenkajući se sada. Ogrnula se na kauč, s jednom podignutom nogom, glavom oslonjenom na moje bedro, njezina vlažna kosa škakljala mi je kurac.

Promatrala me iz tog kuta, s poda, dok sam odlazio u kuhinju i sve zapalio. Da nije bila vezana, dao bih joj remen da vidim je li ga stavila na sebe, ali nije se borila dok sam nježno gurnuo vrhove u nju, još jednom zaključavajući njezin spol. htjela bih to...” šapnula je, previše tiho da bih je ispravio. Sjedili smo tako neko vrijeme, ugodno opušteni i uživajući u blesavom filmu, vrućim tijelima i lažnom seksu."Hoće li trening uvijek boljeti?"šapnula je, odustajući od dobrog ljubimca."Povrijediti?"Ozbiljno sam upitao: "Ili samo nelagoda?"Nježno sam je milovao po kosi."Ne uvijek, ne zauvijek. Nisam htio kuhati tako rano, samo da se spremim za kasnije njezina aplikacija za upoznavanje uk. Okrenula se na jednoj bosoj nozi i izišla. Podigao sam crni predmet koji sam uzeo iz Tatinog pribora.. Odjurila je praktički poskakujući na prstima prije mene. Uspjela je samo uz malu nelagodu. Na kraju sam joj pomogao da se popne niz stepenice u vodu, prateći je."Moraš naučiti kako se pravilno očistiti."Promrmljala sam kao ispriku, a hladna voda mi je škakljivo zapljuskivala jaja.

Zastala je pri dnu da se protegne poput mačke."Već treniraš? Trebao si me probuditi..." pobunila se."Nikako. Međutim, razmišljao sam o prednostima da se ona opere ili da je ostane vezana.

Marie je još uvijek učila Obey, još u najranijim fazama svog treninga, a ja nisam imao namjeru stati sve dok nismo prošli daleko od Navike. Međutim, pravi cilj disciplinskog odgoja kućnog ljubimca, a ja sam smatrao Marie, uz svu njezinu sposobnost govora i rasuđivanja kao što se ovdje ne razlikuje, je da ljubimac posluša, da nastoji ugoditi svom vlasniku samo zato. Nisam sve ovo podijelio s njom, dijelim samo ovdje da biste razumjeli zašto sam bio samo blago zadovoljan njezinim iskrenim naklonostima. Ignorirao sam ton.