Primjer samosažetka za web-mjesto za upoznavanje

Ne na pola. Je li ti to drago?"Callie je osjećala te prste, kako joj miluje kralježnicu u podnožju, kako se igra s bradavicama, i imala je problema s odgovorom kroz ovaj napad na svoja osjetila."Aaa, aaa, aaa... Od finog hrasta i čeličnih traka stajao je sam, u pljesnivoj kamenoj prostoriji. Da, udario sam te.
Annabelle je spustila glavu kad je ponovno uputila onaj vrući osmijeh, a Callie je osjetila... Hajdemo se dogovoriti.

Da ne spominjem..." Odmahnula je glavom "Vidi, postoje bolji načini."Odsjaj je ublažio, makar samo zato što ga je zamijenio pogled zbunjenosti."To je jedini način na koji znam primjer samosažetka za web-mjesto za upoznavanje. Može li ovako biti bolje?Annabelle se, polako, povukla, a Callien ju je jezik pokušao pratiti, zaustavila ga je samo ona nježna ruka na njezinom obrazu."Aaa, aaa, što?"Osjećajući se pomalo glupo, povukla je jezik "Što? Je li to.. besplatno online upoznavanje u Velikoj Britaniji.

Molim te, Annabelle! VIŠE!"Callie je dolazila još nekoliko puta. Hej, što radiš?"Annabelle je, u trenutku kada je Callie rekla "bolje", počela skidati oklop, počevši od svojih sabaša.
A i ona je pocrvenjela jer je također morala priznati da je u njoj viđenje ljudskog tijela probudilo osjećaje. Pristaneš na to, vrati se na neko vrijeme u škrinju, a ja ću te odvesti kući sa mnom i možemo se jako zabaviti."Pljesniva kamena soba stajala je prazna.

Mogao si me hraniti tjednima."Avanturist se nasmiješio, a škrinja je morala priznati, bio je to lijep osmijeh. Daj mi trenutak."Callie je zbunjeno, a potom i zainteresirano promatrala kako su hlače tunike skidane kako bi se otkrilo okruglo, zgodno dupe. Callieina zbunjenost je rasla, dok je jezik ovog čovjeka istraživao njena usta koja ne reagiraju, a zatim je ustupila mjesto novom osjećaju, kada je jedna ruka posegnula da joj pomiluje grudi, a druga se vratila da je miluje po obrazu. I počet ću ti pokazivati ​​zašto je ovaj način mnogo bolji."Pognula je glavu, a Callieina usta...
Izraz koji zapravo nije puno vidjela."Dobro, dobro, kako se zoveš? Moje je Annabelle."Zakolutala je očima."Nije baš ime koje biste povezivali s ratnikom, ali hej, to samo znači da moram premlatiti više muškaraca koji to kažu, i ja sam dolje."Škrinja je bila zatečena naletom riječi, nepoznatim pojmovima. Ja sam škrinja. I taj se dio nje tako osjećao. Ovo je... Gledaj, izađi odatle i razgovarajmo."Ton se promijenio, malo zadahnut."Osim toga, ti si... Annabelle je već pobijedila. Obično je stenjanje počelo nešto kasnije. Ali došla je i Annabelle, hranila je jezikom, toliko ju je hranila, i, nekako, Callie je još više svršila... A iz nje je nastala plava koža, ženstvena forma, kratko ošišana ljubičasta kosa. ja ne vidim puno prije i poslije."Avanturist je kimnuo."Nekako pretpostavljam. I ruku na prsima.– Ne idem dok barem ne porazgovaramo.Škrinja... Groktanje napora dok se netko naslanjao na zid. Bilo je samo hoće li završiti svoju raspravu.
Callie?"Škrinja je stavila ruku na njezinu bradu... Ova priča je bila fantastična!Jedva čekam još ovakvih!.
Lijepo izgledaš. Natjerao si me da se osjećam tako dobro.

Dasss. Howwwww?"Posljednja je zaustavljena, jer je popustila u još dahtanju. "AaaaAaaaAAaaAAAaAHHHH!"Callie si nije mogla pomoći.
Pogledala u zid, viši od poklopca njezinih prsa, i...