Black poly dating

Jedna naredba bila je dovoljna da mu kaže da potpuno raširi usta i osjetio je kako se tamo stavlja geg za dildo. Njezin je miris postao jači kako je u potpunosti pustila slobodni kraj u sebi, a njezin klitoris je lagano dodirivao vrh njegova nosa ili gornju usnu dok se prilagođavala. Ali njegovo dahtanje nije prestajalo, a slinio je zbog gega, napinjući svoje tijelo (koliko je to moguće u njegovom suzdržanom stanju) svaki put kad bi čuo škljocanje njezinih visokih potpetica dok je hodala iza njega."Moj jadni mali neposlušni ljubimac. Gospodarica je skinula rukavice i mazila svoje upregnute grudi dok je njezin ljubimac sve više mahnitao glavom, znajući da mu se ulje sve dublje upija u kožu.
Nije bio siguran što mu je još namjeravala učiniti, ali joj je želio ugoditi. Nakon što je stvarala vlastiti ritam dok je postajala sve vlažnija i živahnija, gospodarica se nagnula nad svog ljubimca (blago mu začepivši nos pri povremenom nabadanju i uživajući u toplom zraku koji mu je pobjegao kad se ponovno povukla) kako bi smjestila svoju pred -losionom (ali u rukavicama) na njegovim crvenim guzicama. Možda će te ovo podsjetiti da ne ulaziš na kauč kad me nema. Prokletstvo, ali on je doista požalio što nije poslušao njezine naredbe upravo sada. Michael je pokušao smiriti disanje dok je tjeskobno čekao sljedeći udarac po podignutom dupetu. Osim toga, dok mu je vreća gorjela, stalno bi mislio da je to ono što ona planira, a duševne muke bile su joj divna pomisao. Došla je s oduševljenim stenjanjem, iako je to bila kontrolirana buka jer nikada neće pokazati svom ljubimcu koliko joj se sviđa. Koristila je svoju posebnu mješavinu cimetovog ulja, smiješeći se dok je njezin ljubimac povijao glavom zbog daljnje goruće boli. Prigušeno je vrisnuo u geg, zagrizajući malo mekani materijal. Zatim, dok se brinuo o tome, začuo se glasan PALAS vesla u dodiru s njegovim bolnim lijevim obrazom.
Sjeti se ovoga sljedeći put kad pomisliš da si loš."Pete su joj gotovo podrugljivo škljocnule kad je izašla iz sobe, zatvorivši vrata za sobom. Možda je bio nestašan ljubimac, ali je bio odan. Nakon što je to bilo učinjeno, izbliza je osjetio njezinu poznatu macu i čuo njezin glas točno iznad sebe."Dobar dečko.
Bio je vezan preko konja za pilu i imao je gumu za lopticu od gume oštrog okusa, kao i povez za oči. Misliš da ćeš se toga sjetiti sljedeći put?"Pokušavajući odgovoriti prigušeno potvrdno, Michael je oštro udahnuo dok mu je veslo gladilo viseća jaja. Barem se još uvijek trudiš biti dobar black poly dating.

Ipak, koliko god to bilo neugodno, prava muka je bila njegova guzica.