što dečki žele čitati u profilu za upoznavanje

Moji roditelji su vrlo liberalni u pogledu na svijet i njegova ograničenja. Volim ga gledati golog, posebno neke dijelove. Svojim slatkim komplimentima i pažnjom čini da se osjećam kao žena kad god sam s njim.

Ali osim svega, znam da me voli do smrti. Tada počinjem razmišljati o tome što sam upravo učinio. Obično ne odvajam puno vremena masturbirajući tijekom dana iz straha da ću biti otkrivena.

Pitam ga djetinjastim glasom koji mi je gotovo uvijek pomagao da se snađem s njim: "Tata... Grizem se za donju usnu i smiješim mu se kao i uvijek kad me usreći.

Stvarno je u redu", kaže stidljivo."Molim te, oprosti mi što sam te samo ovako ušetao. Počinjem dražiti klitoris prstima. Osjećam kako mu kurac oteče i bokovi mu se migolje dok počinje dostizati svoj vrhunac. Moj um je preopterećen požudom za svojim slatkim seksi taticom.

Srušimo se zajedno zadovoljni na trenutak, dodirujući se i uživajući jedno u drugome nakon naših intenzivnih orgazama. Moja maca je u plamenu i ja stenjem kroz ogroman orgazam. Problem je u tome što mi se čini da moja mama zna čitati misli!Čini se da zna što ću reći prije nego što to kažem.Čini se da zna o čemu razmišljam samo kad me pogleda.
Ovaj put sve o čemu sam mogao razmišljati je da me tata gleda kako se jebem ranije. Ne mogu učiniti malo loše u njegovim očima i lako se mogu skinuti s njim uz slatki osmijeh i nekoliko maženja. Počinjem žuriti pod tušem, jer želim biti sa svojim tatom.Želim znati da me i dalje voli isto i da nisam uništila njegove osjećaje prema meni.zavela sam ga. Dok ga on briše s prsa, ja okrenem glavu i poližem malo tatine sperme iz ruke da ne vidi.

Kao što se dogodilo u prošlosti, njegov penis postaje tvrd. Evo njegove vrlo seksi prekrasne kćeri, koja zapravo kaže da ga želi vidjeti kako se igra sa svojim kitom ispred nje!Počinje se smijati tome kao da nisam ozbiljna. Nakon što brzo osušim kosu, vraćam se u svoju spavaću sobu i oslanjam se na krevet nakon što sam namjestila jastuke ispod sebe što dečki žele čitati u profilu za upoznavanje. Dok sam pod tušem, počinjem dodirivati ​​sise, štipati bradavice i trljati oko klitorisa, tražeći svoj prvi orgazam u danu.