Stranica za upoznavanje žena u Velikoj Britaniji

"Znači li to da neće boljeti ako to učinimo?Još uvijek ne razumijem kako komad gume sprječava Heidi da dobije dijete stranica za upoznavanje žena u Velikoj Britaniji. Pete je otvorio stražnja suvozačeva vrata i Heidi je ušla unutra. "I ti meni se sviđaš.prelijepa si. Ali samo jedan prst." "Uvukao je prste u moje gaćice i tamo me malo trljao. Stajao sam tamo i razgovarao s njima.
Visoka je oko 5 stopa 3 i prsa kao Heidi. Imala je polusklizak koja je završavala iznad koljena emocionalno nezreli izlasci. Pretpostavljajući da je Pete ovdje proveo noć prije nego što je vjerojatno želio ostati večeras.

Njezini roditelji spavali su odmah preko puta glavne sobe svoje kuće. Obitelj je živjela na farmi. Izvijala se i grizla usnu da bi bila tiha. Bila je stvarno iznenađena kad sam ih gurnuo do kraja i ustao. Pretpostavljao sam da ćemo svi sjediti jako blizu. Iznijet ću ga van kad stignemo u park."Sve sam ih iznenadio. Pete je otišao u kupaonicu. Zove se Traute . Otkopčala sam remen, otkopčala hlače i spustila patentni zatvarač.

Pete i Heidi su ustali, poželjeli laku noć i ušli u njezinu spavaću sobu. Pa dobro, to je bilo sanjanje. Ali kad je gurnuo prst u mene zaboljelo je...