Google fiber spojiti

Pregledala je blijedo tijelo gole djevojke. Duboko je udahnula kako bi opustila živce dok je on pritisnuo kruškasti vrh svoje erekcije na njezin zategnuti šupak."Samo će više boljeti ako se odupireš djevojci", rekao je Jelek, razmazujući vlagu svog kuraca po njezinoj pukotini na guzi dok ga je pokušavao na silu ugurati. Umjesto toga poslušala je, vidjevši kako se trgovčev osmijeh širi dok je sjela pred njega. Tannah je posegnula između djevojčinih nogu i dodirnula njezinu pičku, a prstima je pronašla skliski natopljeni čvor iznad njezina otvora. Tannah je dahnula, a gusta slina nanizala joj se između lica i trgovčevog poskakivanog člana dok su joj usta skliznula s ljigave glave.

Najprije ju je učinio siročetom, potom svojom priležnicom, potom svojim plaćenikom, a sada ju je razmetao prijateljima za večerom. Tannah je ponovno raširila koljena, skidajući djevojčinu kosu s lica. Dvojica muškaraca su pili i razgovarali dok je djevojka jela Tannahinu macu."Koliko oružja ste rekli da smo dobili Tannah?"upitao je Gavwen dok je preko kratkog stola gledao trgovca čije su oči bile uprte u Tannah i vitku ženu između njezinih nogu. podanika. hahh ... Tannah je još jednom razmislila o nožu na stolu, ali znala je da ne može pobijediti u tučnjavi s Gavwen u tako bliskoj blizini google fiber spojiti. Nizak se muškarac okrutno nasmijao, a njegova muškost pulsirala je od uzbuđenja na kraju svakog guranja."Ahhh!"Tannah je povikala dok ju je snažno udario.“Morat ćeš me pitati malo glasnije”, uzdahnuo je, a njegova je ruka snažno udarila njezinu zadnjicu."Svrši u moje dupe! O bogovi molim te, spermi mi u dupe!"Tannah je zastenjala, škrgućući zubima, a lice i prsa pocrvenjeli su od poniženja dok je uzvratila pogled na Gavwen.

Osjetila je njegove ruke na svojim ramenima, kako joj putuju od vrata do glave dok je ljubila njegovu muškost. Tannah je osjetila kako njegov penis klizi unutra i iz nje, drago joj je što ju je djevojka tako smočila. Nakon što je neko vrijeme provela u djevojčinom naručju, osjetivši kako Jelekovo sjeme kaplje niz nogu i suši se na koži, Tannah se sama obukla i izašla da se pridruži ostalim muškarcima. Mršava žena razmazala je Tannahine sokove po obrazima i bradi i tiho izdahnula dok su ih dvojica muškaraca promatrala. Trgovac je pogledao naprijed-natrag između Gavwen i Tannah, a njegovi debeli, znojni bokovi udarali su o njezinu golu zadnjicu, dok su joj se sise kucale zajedno dok ju je hvatao za zdjelicu i jebao."Snažan je i pametan, ali me nikada neće srušiti", rekao je Gavwen otpivši duži gutljaj i odložio čašu s vinom dok je s leđa promatrao trgovca kako udara Tannah. Svaki put kad je ušao u nju, Tannah se osjećala bolno punom, mišići su se napeli i naprezali unatoč njegovom uskom opsegu. Izašla je iz Gavwenina šatora uz zvukove pijanog smijeha i jadno stenjanje žena. Tannah se grčila, gola pred njima dok se prisjećala figura koje je Gavwen tražila, raširenih nožnih prstiju i dizanih sisa dok je vitka djevojka gurala tri prsta u njezinu pičku i sisala njezine mokre stidne usne."Pedeset odijela ... Gavwen je uvijek čuvala Tannahinu pičku uz prijetnju smrću. Bila je to praksa koja je uvijek izazivala suze.

Da mi se ne sviđaš, dao bih da me pušiš do kraja."Tannah je pogledala golu djevojku na krznu ispred sebe. Tannah je zurila u njega s vrha krzna dok su se ona i djevojka ljubile, kušajući vlastitu macu dok su im se usta spajala. Stisnuo joj je bokove, dršćući dok ju je pojebao, a kožasta koža na njegovom kitu grubo se trljala između njezinih obraza. Toliko ju je odvratio vlastiti bijes da mu nije čak ni začepila usta dok joj je držao lice uz svoju bucmastu stidnu kost.„Tvoje ime i riječ moćne su sile i ovdje i u inozemstvu, Gavwene“, razmišljao je trgovac, zavalivši se unatrag dok mu je Tannah udovoljavala, „a ipak mi se čini da si ti samo obični odmetnik, pas s finim parom kuja za njegov krevet možda. Vidjela je i druge djevojke koje su na ovaj način odveli, bilo od strane sadističkih vojnika, bilo od osvetoljubivih muževa. Tada je osjetila kako joj prsti snažno zabijaju u bokove.

Pobjeda kod Arvokiska ostavila je sve u radosnom raspoloženju. Prema mom zapovjedniku, oni su postavili nekoliko novih utvrda i doveo neke od kraljevih vojnika a da nam nije rekao", objasnio je.

Tada je osjetila jak udarac Jelekovog dlana po guzici."Što je s ovom vrstom odanosti?"upitao je Jelek smijući se dok je uzeo Tannah na ruke i koljena. Pili su i slavili gotovo svaku večer otkako je bitka dobivena, otvoreno uživajući u svojim šatorskim ženama u orgijalnom blaženstvu. Tannah je dahnula, a oba su joj guza peckala na mjestu gdje ju je muškarac udario."Što je ova kuja koštala ako ne samo tešku svotu novčića?"Tannah je stisnula zube i ogorčeno zurila u pod, a smeđa kosa joj se ljuljala oko ušiju i bedra su joj se tresla, poželjevši da muškarac požuri i ejakulira."Njegova konkubina, zatim plaćenik, a sada sam ja njegova kurva", pomislila je Tannah, osjetivši kako se trgovčeva erekcija izboči dok je klizila u nju."Tannah? hah!"Gavwen se nasmijala."Masakrirao sam njezino selo i učinio je svojom zarobljeničkom. Dlanovi su mu bili prilično mekani uz njezine bradavice, ali grubo je stisnuo njezine sise, zgnječio ih i pritisnuo na njezina prsa što dečki žele čitati u profilu za upoznavanje.
Još uvijek je bilo sočno od zadovoljstva koje joj je pružila mala žena."Ahh, ahhh ... Tannah je bacila pogled na mjesto gdje su sjedili Gavwen i njegov gost. Osjetila je kako se zdepasti mali trgovac povlači unatrag i osjetila kako se njegova sperma slijeva iz njezina razjapljenog šupka, kotrljajući se po unutrašnjosti njezinih bedara u otvorenu macu dok su ih dvojica muškaraca promatrala.“Nije na prodaju”, rekla je Gavwen, ponovno iznenadivši Tannah.