Kineske besplatne stranice za upoznavanje

Alex je odlučio da Wendy treba piće, pa su krenuli van u jedan od vanjskih salona. U svakom slučaju, kad sam završila, omotala sam se ručnikom i vratila se da se obučem.

Wendy je bila agresivna tijekom seksa!Wendy se uvukla natrag u krevet i privila uz Alexa. A Alex, ne znam kako to objasniti, ali uzvratio sam joj poljubac!" Alex je sada postajao naporan, zamišljajući Barija golu (za koju je pretpostavio da izgleda baš kao Sam gol), kako sjedi pored Wendy gola i ljubi se.
Ovo bolje je od pornića, pomislio je. A onda je Bari stavila ruku na moju dojku i stisnula mi bradavicu. zvučat će užasno, ali moram ti reći."Alex je odahnuo. Nakon cijele stvari na stolu za masažu i onda kada sam vidjela da se Bariju to svidjelo, zapravo sam osjetio da sam smočio opet.
Nakon što su se ukrcali i osušili, svi su pričali kako je ronjenje bilo fantastično. Nema pidžame, nema gaćica, nema ničega! Alex se nije mogao sjetiti kada je Wendy zadnji put započela seks. Hej, možete li se vratiti u našu sobu? Želim vam nešto pokazati."Svi su izašli iz hidromasažne kade i osušili se svojim "besplatnim" ručnicima. A bilo je još VIŠE vrsta ribe. Wendy je obukla žuti bikini kakav Alex prije nije vidio.
Ne bi se ševila na vrhu, ali bi ležala na njemu.Šutjeli su još nekoliko minuta, a svaki je uživao u post-coitusnom ritmu. Zatim je, potezom koji je bio izvan top lista u svijetu Wendy seksa, povukla koljena skroz natrag prema ramenima, puštajući Alexu da se još dublje zabije u nju kineske besplatne stranice za upoznavanje. Nisam razumio što se događa. Kad je otišla protrljati stražnji dio mojih nogu i bedra, napravila je standardnu ​​stvar od plahte, gdje je otkrila moju nogu, ali je oprezno ugurala plahtu ispod moje druge noge, pazeći da moje dupe i maca ne budu otkriveni. Wendy i Alex odvezli su se u ljetovalište, istuširali se i nakratko odspavali prije večere. Iako nitko nije bio siguran koliko je lokacija bila tajna, svako mjesto na koje su otišli pružalo je fantastičan pogled na mnoge kitove koji plivaju i probijaju se. Nikada se nisam toliko uzbudio tijekom masaže, ali znam da se to događa google fiber spojiti. Nije baš bio zalazak sunca, ali bilo je apsolutno prekrasno. U nekom trenutku, kapetan Bob je ugasio motore i rekao ljudima da ne gledaju.

Voda je bila kristalno čista, pa je bilo lako vidjeti i dalje dolje. Dok je Bari sjela, stavila je usta tik uz Wendyno uho i šapnula: "Jesi li dobro, dušo?"Alex je vidio kako Bari nešto šapće Wendy, ali nije mogao čuti što je rekla."Pa, Alex, valjda ti je Wendy rekla što se dogodilo nakon jučerašnje masaže, ha?"Wendy je gledala dolje, nesposobna ni s kim uspostaviti kontakt očima. Baš kad su ušle u svoju sobu nakon večere, Wendyn je telefon zazujao."Hej, Alex, Bari je upravo poslala poruku. I pomisliti da je skoro priznao.