Elitna aplikacija za upoznavanje Boston

Osjetila sam val zadovoljstva kroz cijelo tijelo dok mi je kurac počeo lupati."Svršit ću!"Zastenjala sam kad je Matt počeo sisati sve jače i brže. Osjetila sam kako me toplina ispunjava iznutra dok smo se oboje srušili od čistog zadovoljstva na kauč. Nasmiješila sam se samoj sebi pri pomisli da ću to ponoviti. Slobodno mi pošaljite e-poštu za bilo koju informaciju o priči ili povratnu informaciju koju želite dati ;) Volio bih to učiniti sa svojom ženom dolje dok se savijam od velikog sočnog kurca i pojebe me čorbasti muškarac. Izluđeno smo skliznuli jedno drugome vrhove i počela sam lizati i sisati njegove bradavice dok mi je trljao kurac kroz kratke hlače. Uzela sam ga u usta da dobijem bilo kakvu spermu koja je ostala, mogla sam se okusiti na njegovom kurac.

Ovo ga je učinilo uzbudljivim!Tako vruća priča!Definitivno ću to sačuvati u memoriji za kasnije ;). Dočekala me stranica mog zgodnog neznanca u kratkim hlačicama i majici.
Priča je bila kratka, ali slatka. Ovo je nastavak "susreta s blokom tuširanja" koji sam sjedio u svom autu, odmah niz cestu od adrese na komadu papira koji sam dobio nakon što sam dan ranije progutao teret visokih, tamnih stranaca elitna aplikacija za upoznavanje Boston. Povukla sam mu kratke hlače dok je njegov savršeni penis izbio i stajao usredotočen, a usta su mi zasuzila od pomisli da ću ga opet imati u ustima.

Mislio sam da izgledam prilično dobro!Krenuo sam do ulaznih vrata i pritisnuo zujalicu. Kao postotak bračne populacije mislim da nismo svjesni koliko je ova situacija zapravo rasprostranjena. I zavaliti se na kauč.

Bolje je kad vam um radi prekovremeno da zamislite senzualne okolnosti u kojima se nalaze ova dva tipa, posebno sa ženom niz stepenice. Njegova stručna usta progutala su moje meso i ubrzo sam bila muda duboko u njegovim toplim ustima.
Do sada me nije bilo briga što je njegova žena dolje dok sam glasno stenjao od zadovoljstva, Matt se pridružio kad je došao. Onda sam u trenutku kada sam čekao, osjetio kako se njegov vrući vrući kurac na sekundu pritišće uz moj šupak dok je lako skliznuo u moju podmazanu mušku macu.
Jedan prst je postao dva prsta dok sam zatvorio oči i uživao u nevjerojatnom osjećaju. Opet smo se poljubili i polako se obukli. Također sam jako uživala u povratnim informacijama koje ste mi poslali e-poštom ;) jako ukusno....

Kao i dan ranije, pomaknuo je ruku na moje dupe i počeo polako kliziti prstom u i iz moje rupe. Do sada su mi se kratke hlačice spustile oko gležnjeva dok sam ih skidala."Hajdemo prijeći na kauč", predložila sam dok je Matt prelazio preko sobe. Ovaj put sam se pripremio za zabavu i jutro sam proveo šišajući kosu i sapunajući svoj penis pod tušem, odlučan da ne gubim teret koji će mi više koristiti kasnije tijekom dana.