Bumble stranica za upoznavanje

DP je šutke povukla zapešće. Jag Fel je upravo postao Visoki Moff Carstva.
Za posljednju se poglavica Daala spustila na jedno koljeno i jednom rukom omotala nju dok su svaki držali svoje darove od drugog ispred sebe bumble stranica za upoznavanje. Ta'tan'ia se osjećala kao ništa drugo do dodatak.Živi transportni uređaj za igre poglavice Daale. Ejla je brzo krenula za njima s lijeve strane.
Njezin krono i ovratnik za praćenje također su blistali. Vrhovi oba njihova lekkua bili su crni.
Molim vas pročitajte i uživajte u svim mojim pričama i dajte mi peticu!Također, ostavite mi povratne informacije, javne ili putem e-pošte. Obojica su imali crvene čizme s štiklama koje su izgledale visoke oko osamnaest centimetara i široke crvene pojaseve od nerfhidea oko struka. Kad je Ta'tan'ia izašla iz speedera, vidjela je poglavicu Daalu kako joj mlada ljudska djevojka u odbojnoj stolici daruje veliki buket cvijeća.

Myri i Jysella također su bile njegove osobne vojnike ProCorpsa i bile su sretne što su mu služile. Nekoliko trenutaka kasnije, Ta'tan'ia je čula zvuk igre Mad Mynocks koji je dolazio iz svog comlinka hampton roads dating.

Jag se nasmijao kao odgovor."Ironično je, s obzirom na to koliko su se dugo borili protiv toga, zar ne?""Da, jest", složio se poglavica Daala."Možda će jednog dana i njihovi unuci služiti Carstvu", komentirala je. Prvo je dala lažno zatvoriti Hana Sola. Kombinacija je bila iznimno rijetka. Nekoliko tjedana kasnije poglavica Daala putuje u konzorcij Hapes kako bi nadgledao konačno povlačenje Carstva iz prostora Konzorcija.
On se dobro brine o nama", rekla je slegnuvši ramenima i kretnjom bradom."Vi ste robovi!"Ta'tan'ia je ogorčeno ponovila."Pogrešno je posjedovati živa bića! I protuzakonito!"Blizanci Twi'leki pogledali su se s obje strane Ta'tan'ie u očitoj zabavi."Razumijemo kako se osjećaš, Jedi Ta'tan'ia", rekla je Aileen.– Ali vjerujte nam, jako smo sretni."A majstor Arik ima diplomatski imunitet dok je u Galaktičkom savezu", rekla je Neelia."Tako da ga možemo pratiti dok putuje bez straha da će ga vlasti Galaktičkog saveza zarobiti."Ta'tan'ia je još uvijek bila uznemirena idejom o ropstvu ovdje na Coruscantu, ali je mogla osjetiti da su oboje savršeno zadovoljni situacijom."Kako možeš biti u redu s tim da si u vlasništvu drugog bića?"upitala ih je. Možda bi joj čak dopustio orgazam. Ipak, Ta'tan'ia je bio daleko više zainteresiran za crvenokožeg blizanca Lethana Twi'leksa koji ga je pratio.
Ta'tan'ia se pobrinuo da se drži tri metra od poglavice Daale dok su hodali. Zaustavila se oko metar od svog stola i prihvatila paradni odmor."Odlučio sam da možeš otići u Bastion", rekao joj je poglavica Daala."Hvala, Vaša Ekselencijo!"rekao je DP dok se cerekala od uzbuđenja."A dok ste vi tamo, zapovjednik Drasi će imati kontrolu nad vašim pojasom čednosti", dodao je načelnik Daala."U redu, Vaša Ekselencijo", odgovorio je DP, pomalo zbunjen.– Rado ću učiniti što god želiš. Zapravo, DP je neko vrijeme služio zapovjedniku Drasi s Jysellom Horn, sve dok je nije zamijenio Myri, njezinom mlađom sestrom."Znam da hoćeš, DP", rekao joj je načelnik Daala zabavljeno kimnuvši."Sada, dođi ovamo i pokaži mi koliko cijeniš što sam ti dopustio da sa svojom obitelji odeš u Bastion.""Naravno, Vaša Ekselencijo", veselo je odgovorio DP istupio naprijed. I na kraju, oboje su imali crne pojaseve za glavu od durasteela."Sviđa mi se vaša odjeća", rekla im je Ta'tan'ia nakon što je zatvorila vrata ureda poglavice Daale."Hvala", odgovorio je onaj s desne strane s prijateljskim osmijehom."I mi volimo tvoje; i tvoj tchun-tchin", dodala je, pokazujući prema Ta'tan'ijinim moždanim repovima dužine dupeta. Budući da su obje njihove comlinke bile privezane uz desna zapešća, nijedan joj zapravo nije mogao predati svoj comlink. Nakon što je pomogla zadržati konzorcij Hapes u Carstvu, Jaina je poslana u Jedi hram, kako bi regrutirala još Jedija u Carstvo.

Poglavica Daala prihvaća i brzo koristi svoj položaj kako bi seksualno dominirala kraljicom i njezinim rođacima blizancima. Da rezimiramo dosadašnju priču... Zatim je promijenila temu."U svakom slučaju, volim tvoje tchun-tchins", rekla je, savijajući svoj lekku o njihov odgovarajući lekku s crnim vrhom.– Jako su lijepe.“Hvala”, odgovorila je Ejla sa smiješkom."I tvoja boja kože je lijepa.""Hvala", odgovorila je Ta'tan'ia."Rijetko je imati blizance s tako neobičnom pigmentacijom kože."Gospodar Arik nas je odgojio da izgledamo ovako, komentirala je Neelia. Također je izravni nastavak Jedi Submissive Ta'tan'ie. Ta'tan'ia, koja je sjedila s desne strane poglavice Daale, poslušno se nagnula i ispružila desno zapešće ispred sebe. Jysella Horn i Myri Antilles ostaju kao zajednički ljubavnici i pokornici pukovnika Drasija – zapovjednik Akademije ProCorpsa.