Zabavljanje s finskim muškarcem

Jesam li sanjao?Zašto?Sve što sam sigurno znao je da mi je dah zastao u grlu i da sam drhtala. I misleći da jesam!Koliko god sam se zabavljao, nisam mogao izbaciti tu misao iz glave. Znao sam da nije popio ni punu čašu, a vjerojatno ne bi trebao ni toliko zabavljanje s finskim muškarcem. Čini se da sam svoju odjeću ostavila u ormaru bumble stranica za upoznavanje.
Ovo je divno. Prsti su mi poletjeli poput munje koja mi je prošla uz kičmu kad sam ugledala njegovo ime."NG NG NG!!!"i ukucao je nekoliko zagrada s mojim ekranskim imenom unutar njih, što je značilo zagrljaj.
Dok je odlazio, skočila sam u hodnik i rekla "Gospodine!"Kad se okrenuo, pocrvenjela sam, spustila pogled i jednostavno pitala "kako izgleda moj posjetitelj?"Samo se nasmiješio i podigao mi palac dok sam se vraćala u svoju sobu, lupajući srce. Slegnuvši ramenima, otišao sam do vrata i otvorio ih. Mogla sam flertovati sa svojim prijateljima, tako da sam mogla flertovati s njim."Naravno, pomogla bih ti da se skineš ručnikom. U trenu sam prešla preko sobe i zagrlila ga svom snagom koju sam imala. Ali nije se radilo o riječi na "C".