Veze online upoznavanje

Upravo sam htio kimnuti na kauču kad sam začuo lagano kuckanje po vratima veze online upoznavanje. Bio sam napet i spreman za nju. Ali nisi me trebao tjerati da budem s tim drugim dečkima. Nježno sam je spustio na krevet dok sam se nadvio nad njom.

Molim vas. Pa, volim i druge stvari, ali mislim da bi nam oboje dobro došlo prekinuti s tim.""Uh, da, to zvuči lijepo. Ako se ne javiš na telefon u 5:00, gotovi smo. Nagnuo sam se da joj dam dug, nježan poljubac, a ona je odgovorila jednako. Kad mi ga je pružila, uhvatio sam je za zapešće kako bi me pogledala. Jezikom je vrtjela oko glave mog kuraca kao profesionalac i naizmjenično me izmjenjivala s dubokim grlom. Mislim da sam otišao predaleko s tobom. Još sam morao napraviti planove s Larryjem, Kelly i Kim za ovaj vikend, a već je bila srijeda.

Sve što trebaš napraviti je ponijeti sebe i bikini. Nazvat ću vas u 17:00 da dobijem broj sobe.

Od svih djevojaka i dama s kojima sam se imao priliku zezati u posljednjih nekoliko tjedana, bila je po svemu sudeći najbolja pušačica u skupini. Nisam bio raspoložen za produženu predigru i bio sam spreman za ševu. Ne gubeći vrijeme, pustio sam naš poljubac kako bih se mogao brzo skinuti. Kad se oporavila od orgazma, popela se na mene i uzjahala, spuštajući se do balčaka jednim glatkim udarcem.
Kad sam ga otišla otvoriti, tamo je stajala Leah u trenirki i dugoj majici.»Moram razgovarati s tobom«, rekla je. Kad sam završio, izašao sam i obukao se dok je Helen ležala na krevetu, sklupčana poput bebe zabavljanje s finskim muškarcem.