Stranice za upoznavanje s hebrejskim korijenima

Povukao je moje tijelo tako da sam ležala potpuno vodoravno;pomaknuo mi je koljena i nastavio s napadom na moju macu. Postavio je svoj član na početak moje rupe;umočio ga je samo plitko naprijed-natrag izluđujući me."Tvoj masivni penis, u meni, upravo sada!"Uz to je zabio cijeli svoj član u mene, ja sam vrisnula od zadovoljstva i boli. Moj autobus je konačno stigao, osmjehnula sam se vozaču autobusa dok sam skočila, bio je mlad oko sredine dvadesetih, vrlo visok i mišićav, uzvratio mi je osmijeh i odmah sam se osjećala sigurnije s njim kao vozačem. Ugrizao me za uho, "to je bilo jebeno vruće, zar ne?""Želio bih još jednu vožnju, ali sada, mislim da bi me prvo trebao odvesti kući da se odmorim."tamo je bilo malo žurbe.sve se događa tako brzo....
Uzeo sam ostale putnike, samo mene, još jednu djevojku i dva buntovna, pijana tinejdžera straga koji su otvoreno zurili u moja prsa dok su prolazili pored mene stranice za upoznavanje s hebrejskim korijenima. Ponovno me tijelo iznevjerilo i uživao sam u tome, ali jedan mali prst nije bio ništa u usporedbi s ogromnim komadom mesa koji je čekao između njegovih nogu. Grubo me uhvatio za ruku i povukao na noge, ali nisam imala snage stajati, "digni ruke i drži se za remene", rekao je odlučno. Bio je tako velik, boljelo je, ali boljelo je tako prokleto dobro. Njegovi su prsti ubrzali ritam i moje tijelo se zatreslo od mog prvog orgazma, maknuo je prste iz moje rupe i počeo se fokusirati isključivo na moj osjetljivi klitoris. Opet sam počeo stenjati, zarivši lice u jastuk sjedala, "sviđa ti se sada, dušo? Želiš da prestanem sada?""Ne, nemoj stati, nikad ne stani!"Uz to je podigao tempo kad je krenuo do dna u mojoj rupi u dupetu, razvratno je lupio mudama o moju macu. S usana mi se oteo jauk.
Plitko je umočio prst u moju rupu, zadirkivao me, snažno ga je gurao šaljući udarne valove još jednog orgazma kroz moje tijelo, ali to nije bilo dovoljno."Jebi me!"Vrisnula sam. Pomaknuo je lice i uzeo jednu moju bradavicu u usta, sisao i grizući, to me odvelo preko ruba i opet sam vrištala od užitka, ali on nije prestajao."Dušo, tako si jebeno zbijena, ali trebam nešto drugo."U tom trenutku nisam mogao shvatiti što bi još mogao učiniti, "pusti". On je grcajući dobio trudove dok me je još jedan orgazam obuzeo i mišići su mi se počeli grčiti oko njegovog kuraca."Da sperma, sperma u moje dupe", zastenjala sam, "želim osjetiti da je prazna u crijevima i kliziti niz moju pukotinu kad je izvadiš!"Zatim je glasno zagunđao "fuuuuk!"Mogao sam osjetiti kako mi njegova sperma štrca u dupe;držao se čvrsto na mjestu i samo je dolazio i dolazio. Držao sam se za remene te ruke s krova za stojeće putnike i mlitavo visio. Dahtala sam i jako stenjala, postajalo je previše, klitoris mi je bio preosjetljiv, a rupa mi je bila prazna i željna."Molim vas, molim vas, molim vas, prestanite! To je previše!"uklonio je jezik dok je još jedan orgazam prošao kroz moje tijelo, ali ga je odmah ponovno zamijenio palcem."Prestat ću, ali samo kad budeš molio za moj kurac, do tada se neću prestati igrati s ovim", snažno ga je gurnuo, a ja sam glasno zastenjala, "tvoj izbor.
zapravo gotovo da nije bilo okruženja " Oprostite gdje smo mi? Ovdje T20 ne završava.""Ne, nije. Mogu ti pomoći da se prvo zagriješ ako želiš?"Nije mi se svidjelo kamo ovo vodi, pa sam mislio da je najbolje da izađem iz ovoga i uzmem taksi gdje god se, dovraga, nalazio."Dobro sam; stvarno, molim te, samo ću izaći."Pomaknuo se i prišao mi iza leđa i zmijao svojim velikim rukama oko mog struka da se odmara na trbuhu."Dobro si", njegove su ruke krenule dalje i obuhvatile moje grudi kroz moju tanku košulju, "zaista jako dobro."Počela sam paničariti;Bio sam smrznut na mjestu."Molim te prestani, samo me pusti da siđem!""Oh planiram te pustiti da siđeš kako treba, samo ne iz mog autobusa."Osjećala sam kako mi je tvrdo na leđima, pokušala sam se izvijati i otresti ga, ali on je samo stegnuo stisak i gurnuo me prema vratima, "ne bori se, dušo, i samo uživaj."Rasparao mi je košulju jednim brzim pokretom i povukao mi grudnjak dolje i masirao bradavice, suze su mi tekle niz lice, jer osjećam kako me tijelo vara i počela se nakupljati vlaga između mojih nogu, "molim te, nemoj ovo, samo me pusti i obećavam da neću nikome reći."Ignorirao me dok se jednom rukom spuštala niz moj ravan trbuh i raskopčavala gornji dio mojih traperica."Mmm bez donjeg rublja," On je obukao moj brežuljak, "i bez kose. Kao 21-godišnjakinji nije idealno ići na javni prijevoz tako kasno u noć, ali ja sam vrsta djevojke koja se obično drži i nakon što sam to radila toliko dugo, jedva bilježim opasnost. Tijelo mi se stalno treslo, ali njegovi prsti nisu stali, užitak je postajao prevelik, boljelo je "molim te, moraš prestati!""Ok," okrenuo je moje tijelo i gurnuo mi leđa prema vratima, povukao mi je traperice i kleknuo ispred mene, a usta su mu se spustila na moj već preopterećen klitoris.
Nakon jedne posebno naporne kasnonoćne trgovine, propustio sam svoj prvi autobus i čekao sam na hladnoći samo u prozirnoj svilenoj košulji i trapericama. Dodao je drugi prst, a zatim i treći, a ja sam gurao dupe unatrag kako bih se susreo s njegovim zabadajućim prstima."Mislim da si spreman za mene, što kažeš?"Nije imalo smisla poricati koliko sam bio uznemiren, stenjanje i stenjanje koje sam radio već je to odavalo: "Stavi to u mene, mogu to podnijeti.""Znao sam da ćeš doći."Ponovno je gurnuo kurac u moju macu za malo podmazivanja, a zatim ga polako počeo uvlačiti u moje dupe. Prošao sam pokraj njega do izlaznih vrata koje kontrolira vozač, ali on se nije pomaknuo prema prednjem dijelu autobusa da otvori vrata, "Mogu jednostavno izaći ovdje, nema brige."– Izgledaš hladno u toj košulji. Nije popustio ni malo;nastavio je snažno i brzo zabijati, seksi grcajući u moje rame.

Radim jednu noć tjedno do kasno na svom poslu u modnoj trgovini i obično stignem autobusom kući. Mogao je vidjeti kako mi se strah vraća u oči dok sam shvaćala koliko je velik."Ne brini o tome dušo, svidjet će ti se ovo!""Ne, ne molim vas! Ne mogu sve to podnijeti, koristiti svoja usta, ništa, ali ne mogu!""Ali tako si lijepo pitao, tko sam ja da poričem ono što lijepa žena poput tebe traži. Morao sam čvrsto stegnuti naramenice dok sam plakao od zadovoljstva. Spustio me na tlo i sagnuo moje tijelo nad jedno od sjedala s mojim dupetom okrenutim prema njemu i tada mi je sinulo."O sranje! Molim te, ne! Molim te, radi mi što god želiš, ali molim te nemoj to stavljati tamo, ne mogu!"Snažno me udario po guzici, bilo je iznenađujuće dobro."Prosvjedovali ste i prije, ali uvijek sam vas mogao dovesti okolo."Raširio mi je obraze i pljunuo na moju naboranu rupu;uvukao je prst u moju macu za sokove i polako ga počeo uvlačiti u moje dupe.
Morao sam se držati za stup pored sebe da se držim uspravno. Jezik mu je nastavio ići i išao, opet ga je grickao zubima i drugi me orgazam pogodio i koljena su mi popustila, ali nije stao.
Samo priznaj da želiš to.""Tvoj izbor," raširio mi je usne i ponovno mi je s novom snagom počeo gurati jezikom moj klitoris."O moj Bože!"Glasno sam plakala, još uvijek sam plakala, ali nisam mogla odrediti je li to zbog situacije intenzivnog užitka. Bol je bila užasna, "jebiga! Stani, ne mogu prevelik je, izvadi ga!"Ali još jednom me je ignorirao i nastavio gurati sve dok nije bio skoro do kraja, pričekao je malo da se prilagodim i onda polako počeo zabijati unutra i van."Ne! Ne stani, boli, molim te, stani!""Samo se opusti dušo."Nije stao, pomaknuo je ruku ispred mene i počeo mi još jednom milovati klitoris i užitak i bol su se počeli izjednačavati. Njegov me pogledao dolje dok je otkopčavao pojas i otkopčavao hlače: "Želiš li ovo?""Da, da želim! Molim te, molim te, daj mi!"Skinuo je hlače i bokserice kako bi otkrio svoj golemi član. Kad je zadnji dio izašao, njegovo se tijelo srušilo na moje. Tukao sam se jer sam zaboravio kaput i osjećao sam kako mi bradavice nepristojno probijaju kroz laganu košulju.

Probudio sam se kada mi je velika ruka nježno protresla rame, protrljala sam oči i pogledala u ljubazne oči vozača autobusa koji je stajao iznad mene: "Oprosti što te budim, ljubavi, ali kraj je reda."Shvatila sam se: "O sranje, tako mi je žao!"Na moju sreću nisam živio predaleko od mjesta gdje je autobus završio i posegnuo sam za torbom. Kliznuo je prstom po mom prorezu, "i mokar.

Ustani!"Zahtijevao je.