Bernie aplikacija za upoznavanje

Podigla je rub svoje suknje i polako ga kliznula uz svoje seksi noge, otkrivajući podvezice, zatim donji dio stražnjice, zatim pukotinu, sve do struka. Njena stopala su se pomaknula, spretno milujući njegov izloženi kurac i gladeći ga. Bio je toliko debeo da se nisu dodirivali s druge strane. Tako ti dobro ide. Zastenjala je, ovaj put glasnije, dok je njegova ruka putovala prema jugu, preko njezine bluze i skupljene suknje.
Također su ostali u kontaktu preko messengera, a povremeno su imali i video razgovore. Obrva joj se skupila od napora, a Dean je zastenjao i zabacio glavu unatrag, osjećajući kako joj se stražnji dio grla gura o vrh njegovog penis. Grudi su joj bile male, ali živahne i lijepo oblikovane, pokrivene ružičastim ružičastim areolama."To je savršeno, draga. Nakon neugodno duge stanke, Deanovim očima skenirajući seksi pogled pred njim, Andrea je pročistila grlo. Ubrzo je gornji dio njegovih hlača bio otvoren i ona mu je hvatala jaja dok je nježno gladila njegovu osovinu."Jebote...

Samouvjereno je ušla u sobu dok je Dean zatvarao svoja vrata i gledao kako se njiše njezino savršeno dupe. Izmigoljio se u stolici i osjetio kako mu je član počeo nabujati u hlačama. Promatrala ga je gore-dolje, konačno se fiksirajući na njegove prepone, gdje je izbijala izbočina.

Bila joj je navika da nikad ne kuca, ali njemu to nije smetalo. Osvrnuvši se na njega, zakačila je palčeve u pojas svojih čipkastih gaćica i počela ih guliti prema dolje, a tanka traka materijala izvukla joj se između stražnjice. Sa svoje strane, Dean je gotovo uvijek bio bez majice kad je bio vani, i radio je oko svoje kuće naočigled Andree, znojio se i pokazivao svoje mršavo tijelo.Često su zajedno išli na trčanje, jer su oboje voljeli biti aktivni. Polako je pomaknula ruku uz njegovu osovinu s venama, a prsti su je oprezno obavili.
Sada mi ih daj", rekao je tiho, ali odlučno bernie aplikacija za upoznavanje. Gurnuo je svoje tijelo uz njezino, kurac joj je bockao trbuh, ali ona je ustuknula, gurnula guzicu na njegov veliki stol i gurnula njegove papire s puta.
Sjedila je polako, namjerno, znajući da je Dean promatra, savijajući joj leđa kako bi savršeno pokazala donji dio u svojoj uskoj suknji. Andrea je usnama obuhvatila njegovu glavu kuraca i gurnula ga malo dalje unutra, a oči su joj izgledale gotovo zabrinuto. Nakratko su razgovarali, ležerno zezanje, uobičajeno pristojno čavrljanje.