Smiješno o meni zbog stranica za upoznavanje

koji je sjedio sa stražnjim dijelom caddyja počeo ju je ljubiti i trljati joj sise i pičku te je stvarno uzbuđivao smiješno o meni zbog stranica za upoznavanje. Tada sam shvatio da me je to što sam je vidjela s drugim dečkima stvarno uzbudilo. Matt je bio iza Susie i kad su stali, zabacila je glavu unatrag i počeli su se ljubiti, duboko. Budući da je bio čovjek s nogama i guzicom, više je nego izazvala moje zanimanje.) Bili su nekoliko ljudi iza mjesta gdje smo Nancy i ja sjedile. Upoznali smo se krajem šezdesetih, u srednjoj školi.
Iz njezine mace samo je curila sperma i osjećala se dobro zadovoljno i da je sigurno doživjela desetke orgazama jer kada je sagnula i dodirnula se, donijela je gotovo trenutni orgazam. Nastavila mi je reći: "da će sljedeći dan zonirati u i vani i ponekad je netko bio na njoj, jebao ju je i svršavao u njezinu macu, a ponekad ne. Ovaj put sam joj uspio otvoriti bluzu i spustiti hlače web stranice za upoznavanje bez registracije. Mi smo se Francuzi ljubili i bilo mi je dopušteno da stavim ruke preko nje. Malo su jedinstvene, ali vjerujem da su ugodne. Bilo je to neposredno nakon odmora za Dan zahvalnosti kad smo se vratili u školu i primijetio sam da više ne nosi Mattov prsten.Čekao sam i gledao nešto više od tjedan dana da se uvjerim da to nije samo uspomena prije nego što sam je pozvao van. Ubrzo mi je tip svršavao u ustima, a ja sam mu sisao i progutao cijeli teret i to me natjeralo da počnem cumming."Nastavila je govoreći mi: "da je jedan od drugih momaka sjedio pored nje i rekao joj da mu siše kurac.
Tada je mogla osjetiti kako joj netko liže macu i kad je pogledala dolje, to je bila Lenore. Bio je to vrlo nezaboravan vikend iz dva razloga: #1- Bio je to prvi put da sam je pojebao golih leđa. Posegnula je dolje, otvorila mi patentni zatvarač i izvukla moj kurac.

U svakom slučaju, bili smo u redu čekajući da nešto napravimo (ne sjećam se što) i bio je topao dan u lipnju. Oboje smo u nižim šezdesetim godinama i, iako u prvim godinama još uvijek jako uživamo u seksu, ali se njegova učestalost smanjila. Naravno da da!Trebao bi je vratiti tamo.