Zendaya popis za upoznavanje

Helen i ja sjedili smo naprijed, Jill i Bill straga i odvezli smo se nekoliko stotina metara i parkirali na pogonu velikog, pametnog poluprikolice iz 1950-ih. Nadam se da se svi ludo i često grče.. Ukratko, njezina najseksi oprema. Kad sam se vratio, čuo sam je kako govori.– Ima oko četrdeset milja.........."Razumijem da i sami imamo tinejdžere, pub zvuči dobro."........... zendaya popis za upoznavanje.
Izvrstan početak za ono što sam siguran da će biti sjajna serija s kronikom vaših avantura Naslov govori sve, stvarno smiješno o meni zbog stranica za upoznavanje. Zajedno smo ustali, obukli kapute i krenuli prema vratima. Na ekranu se pojavio broj mobilnog telefona i pitali su ih želimo li ih nazvati.
"Ne bih imao ništa protiv."Napravila je kao da mi želi ponuditi telefon dva ili tri puta, ali ja sam joj rekao da je dobro i da treba nastaviti.Često je govorila."Bok Jill."I."Bok Bill."Označava da se telefon vraća natrag i također na drugom kraju. Bill je sve pitao što žele piti, a ja sam otišla u kuhinju da pomognem. Jill je bila niža i deblja nego što je izgledala na fotografijama. Bill je uzeo pincu. Dok sam gledao, spustio ga je preko njezinih bokova i skliznuo je niz njezine noge.

Ušli smo u sobu za razgovor pod nazivom 'Sjeverozapad za sastanke', bilo je tek sedam sati, a tamo je već vjerojatno bilo dvadesetak pojedinaca ili parova. On se nasmijao."U svakom slučaju, kao što sam joj rekao, popit ćemo nekoliko pića i vidjeti što će raditi. Nisam mogao a da ne pomislim da je Helen dobivala najbolje od dogovora jer je Bill bio poprilično visok muškarac poletnog izgleda. I ona radi na tipkovnici, hoćeš li s njom porazgovarati?"rekao sam, pružajući Heleni telefon ne čekajući njegov odgovor.

Je li Helen tu s tobom?""Da, sjedi pored mene. Rekao je da je bio iznenađen jer su i on i Jill lijepo razgovarali s Helen i da se činilo da ona uopće nije razmišljala o sastanku na web stranici. Bilo mi je teže nego desetljećima kad mi je Jill prišla iza leđa osjetila moj penis i zatvorila vrata dnevnog boravka.
Rekla je da nije pa je rekao da bi joj suknja bila bolja puno kraća, kao Jillina, a zatim me upitao što mislim. Nisam čuo ništa drugo što bi bilo otvoreno ili intimno pa sam joj dao priliku da ima malo prostora i progovorio."Želiš li kavu?"Nasmiješila se i rekla."Da molim."Ovo joj je dalo nekoliko minuta nasamo, nisam mogao čuti mnogo osim čudnog smijeha i žuborenja razgovora. Bila je začuđena što se ovakve stvari uopće dešavaju na našem pragu.

Bio sam strastveni korisnik pornografije dugi niz godina i nije mi strana poznata britanska svingerska stranica. Izgledala je veličanstveno, u toplesu sa svojom guzicom odjevenom u gaćice uokvirenom čarapama i tregericama. "Zdravo Jill."..........

Nisam želio ići predaleko ispred Helen i Billa i umirao sam da vidim što namjeravaju."Hoćemo li pronijeti piće?"rekao sam. "Jesi li."Zatim se počeo smijati.– Ni približno dovoljno........... Cijeli dan sam u ovoj radnoj odjeći."Otišla je gore kavu koju sam upravo skuhao zaboravio. "Ne, nikad nismo."........ Prošla sam rukom po stražnjoj strani Jilline suknje i sasvim sigurno da nije nosila gaćice, lijepo. Pokazivao sam joj kako pregledavati profile drugih korisnika sobe za razgovor kad smo se šaputali. Pitao sam je o čemu su razgovarali telefonom i odgovorila je."Sve stvarno, posao, praznici, djeca, znate uobičajeno."Nisam znao, ali pustio sam to.

"Ne."....... Rekao je da se i on veseli susretu s nama i ispričao se."Rekao sam Heleni da mi je žao što te ne možemo pozvati ovdje, ali naš sin tinejdžer se zajebava oko nas i ne želi reći hoće li izlaziti ili ne."– Ne moraš mi reći da imamo i tinejdžere.rekao sam.– To je rekla Helen.
Nikome posebno nije rekao."Hoćemo li popiti još jednu ili popiti i vratiti se svojoj kući."Jill je podigla svoje piće i vratila ga. Ako to učini, možemo se vratiti ovdje na zabavu i igru ​​što misliš li?""Zvuči fantastično."rekao sam."Nadam se da će i Helen biti spremna za zabavu i igru.""Mislim da će ona biti Wesley, kad je pitala za zabavu i igre rekao sam joj strip poker i poštarsko kucanje, nasmijala se na to."Završili smo razgovor smijući se, a ja sam se otišla spremati. Skinula sam se i puna iščekivanja zakoračila pod tuš. Do sada nikada nisam dopustio da se moje internetske aktivnosti i fantazije preliju u stvarni život. Pozdrav, sviđa mi se tvoj profil, zašto ne pogledaš naš?Pokazao sam na ekran sav izašao i rekao."Šapat znači da samo razgovaraju s nama da nitko drugi ne može vidjeti što pišu, brzo provjeri njihov profil."Kliknula je na njihov profil kao što sam joj upravo pokazao.