Najbolje aplikacije za upoznavanje Meksiko

Predstava je počela u osam, a glavni čin stupio je na pozornicu u devet, a u devet i petnaest bilo je prilično očito da su stigli zadnji iz publike. Vidio sam je nekoliko puta u dvadeset godina od njezine mature, ali njezina neuzvraćena žudnja za mojim sinom dovela je do toga da se udaljila od moje obitelji. Žao mi je što nisi čula za to tek kasnije, ali te dogovore sam ostavio djeci jer tada nisam bio previše stabilan.""Razumijem", odgovorila je."Pa kako si sada? "Dobro mi ide, dobrih dana je mnogo više od loših. Znam, znam, trebao sam je pamtiti po više od toga, ali to što sam bio muškarac, to je bilo ono što mi se upalilo u sjećanje. Prsti su mi se upleli u njezine kovrče dok sam osjećao onaj davno zaboravljeni osjećaj skorog oslobađanja."Svršit ću" zastenjala sam prije nego što je zadirkivala osjetljivo mjesto tik ispod glavića i poslala me u zanos. Nekoliko puta sam se zamalo udala, ali sam jednom bolje razmislila, a drugi put se on ohladio, pa sam valjda osuđena da budem puma usidjelica.
Većina prijatelja moje djece nazivala je moju ženu i mene Poppa i Momma Prescott budući da smo se često ponašali kao pratioci kada bi djeca otišla negdje gdje drugi roditelji ne bi dopustili svojoj djeci da idu bez pratnje."Bilo mi je tako žao čuti za mamu Prescott, vi ste uvijek bili mnogo hladniji od ostalih roditelja. Omladiti ih i odgajati ih na svoj način je puno posla." Razgovarali smo o ovome i tome još nekoliko minuta prije nego što mi je Jenny pomogla nositi torbe unutra, a ja sam joj pomogao srediti odjeću.

Prošlo je tako dugo... Noći su pomalo usamljene, ali počeo sam volontirati, pa to pomaže." "U Bijouu. Vidjeti Jenny jutros i kako je vrlo prijateljski raspoložena, Annie pušenje u kazalištu, Jenny koja večeras izlazi s izričitom svrhom da me pronađe, nagovještaji da je lako dostupna ako sam spreman. To će uvelike pomoći nekima od njih da nastave dalje živjeti i osigurati bolji život sebi i svojoj djeci." rekla je Jenny dok smo završili s razvrstavanjem odjeće. Stenjala je dok sam ga štipao i uvijao. Obično su dvije osobe koje skeniraju karte na vratima, a večeras je bila tamo sa mnom Annie, koordinatorica volontera. Zatim je posegnula kroz prednji dio mojih bokserica i izvukla moj kurac. "Ne, samo radim na prodaji osiguranja. Sagnuo sam se u nadi da ću je malo jasnije čuti kad sam osjetio kako mi je grudi pritisnula ruku."Idemo do kabine za projekcije, zvuk nije tako glasan i još uvijek možete vidjeti bend."rekla je. Onda kad završim, obično svratim u Main Street Grill ili The Pub na pivo prije nego što krenem kući. Rational Mind pticu dok sam se nagnuo prema Jenny i ponovno je poljubio. Okružila mi je glavu usnama i počela sisati izdubljenih obraza dok je vrtjela jezikom oko i preko moje natečene glave uzrokujući da stenjam zbog odobravanja najbolje aplikacije za upoznavanje Meksiko. Jenny se nasmijala "Iznenađena sam da već nema reda žena oko bloka.Čuti da postoji samac je kao krv u vodi za morskog psa." "Pa, donedavno sam držao vjenčani prsten na sebi da djeluje kao odbojnik morskih pasa. A onda bi vrijeme i trošak potrebe po povratku taksija ujutro bili još jedan problem."Sigurno ti ne smeta ako ostanem ovdje?"pitala je.– Morat ću nazvati svoje ostale četiri djevojke i reći im da ćemo imati društvo.zadirkivala sam. Potvrđuje vrijeme koje smo svi uložili u stvaranje naših priča i pomaže nam da shvatimo što je bilo dobro, a što loše.