Web stranice za upoznavanje bodibildera

Činjenica. Jason je ponovno spustio pogled i vidio Alexa kako bulji u njega onim blistavim plavim očima, a njegove crvene usne su bile okružene Jasonovim pulsirajućim kitom. Zgodan momak, koji je također bio član kraljevske obitelji, nikada ne bi bio gay. Povratne informacije bi bile vrlo cijenjene kako bih mogao odlučiti hoću li napisati drugi dio. Na sekundu je Jason bio zapanjen i stajao paraliziran. Jason je čuo kako Alex uzdahne i osjetio njegov topli dah na potiljku. Naposljetku je odustao od pokušaja da ga ukroti i sada mu je pao niz čelo. Sve što trebate, samo ga pitajte", rekla je kao uvod.

Alex se oklijevajući povukao, ali onda kada se Jason nije pomaknuo, potonuo je niže, uzevši većinu Jasonovog 8-inčnog penis u svoja usta. U 6.15, svim sobarima je naloženo da se pobrinu za svoje obitelji pa je Jason otišao do apartmana vojvode od Cambera. Alex je jedva progutao prije nego što je Jason uprskao još sperme u njega.Čak i dok je to činio, Alex se trgnuo i počeo sam svršavati, a sjeme mu je prskalo po Jasonovim nogama.

Imao je atletsku građu koja je bila poboljšana redovitim veslanjem i trčanjem, a imao je glatku, preplanulu kožu zahvaljujući španjolskim korijenima njegove majke web stranice za upoznavanje bodibildera. "Jason će vas pokazati do vašeg apartmana i vaša će prtljaga uskoro biti dopremljena", najavila je gospođa Hughes. Strast koja je gorjela u Alexovim očima učinila je da Jasonovo srce poskoči i osjeti kako mu se kurac trza. Alex je sigurno čuo jer je njegovo sisanje postalo intenzivnije."O da, sviđa mi se to", zastenjao je Jason i osjetio Alexov odgovor na svom kurcu.
Na trenutak se nitko od njih nije pomaknuo, a činilo se kao da je vrijeme stalo. Završio je, čvrsto stežući čvor, i ispravio luk.“Eto”, rekao je tiho i konačno podigao pogled da pogleda Alexa. Bilo je previše.
Mislim da je u onoj plavoj kutiji."Jason je počeo prebirati odjeću, pokušavajući se oduprijeti gledanju Alexa, što se pokazalo mnogo težim nego što bi želio. Hlače su im skliznule i skupile se oko gležnjeva, a udarac pojaseva o pod natjerao je Alexa da prekine poljubac.
Na kraju je pronašao jaknu i okrenuo se da ugleda Alexa kako stoji ispred zrcala i izgleda pomalo zbunjeno. Jason se nasmiješio."Točno da, zato čuvam valium za kasnije."Sam je frknuo."Tako loše, ha? Kakav je sin? Kladim se da je stav 'hej čovječe' samo predstava - on je u srcu otmjeni dečko.""Da, pretpostavljam", rekao je Jason. Vojvoda ga nije poštedio ni pogleda prije nego što je krenuo niz hodnik, lica crvenog od bijesa. Jason je bio začuđen, zastenjao je i lagano se gurnuo naprijed, gurajući se dalje u Alexu usta. Odjednom su se Alexove ruke povukle iz njegovih jaja i Jason je otvorio oči da vidi što se dogodilo. Ove godine uspio je dobiti ljetni posao u Kraljevskoj palači, i iako je znao da je sretan što ima posao, samo je želio da to ne znači toliko glumiti slugu.