Pravila za izlazak s udovcem

Možeš poslije polizati njegovo sranje s mene, ti beskorisna suha kravo!" "Ne, ne", dahtala je. Zatim je progovorio."To je bilo zabavno, zar ne? Hej, sljedeći petak, dovest ću svoju djevojku. Gađenje i gađenje prema meni pomiješano sa stidom i samoprezirom u Marijinim očima.

On je zaglavio glavu svog penisa koji je prskao u moja usta i tamo istovario. Mary je bila sklupčana na krevetu, još uvijek gušeći jecaje, zureći u mene - ne, u Johnov kurac stajao uz moj šupak - u bolesnoj fascinaciji. Potok je zamro.

Mary je uzdahnula i digla dupe u zrak. John ga je povukao, ne bezbrižno, iz mojih usta i ruke. Sad liži."To joj je uspjelo. Njegova druga ruka gurnula mi se u donji dio leđa dok je izvlačio svoj kurac iz mene. Mary je objema rukama držala moj kurac i jaja, visjeti za život pravila za izlazak s udovcem. Nije htjela pričati o tome, ali znao sam da očekuje da će zavesti Johna da odabere svoju macu. Nije surađivala.Šamar. Obojica pravo iza vrata na trijem."Stajali smo drhteći na noćnom zraku. Došavši iza nje, donio je svoj kurac do ulaza u njezinu macu, protrljao ga nekoliko puta između njezine stidne kosti i mog lica, a zatim ga zabio u nju. Sljedeće je uslijedila mješavina hroptanja, dahtanja, škripa i jecaja. Napomena o autoru: Ovo je nastavak filma "Kinding a Fire". "Volio bih ti jebati lice dok se ne zapušiš i ne zagrcneš, a tvoja slina ne poteče po mojim jajima." Postavio mi ga je na vrh glave i otkotrljao mi ga jednu na drugu kosu. John se srušio na Maryina leđa. Johnovo zadovoljstvo zbog moje boli i poniženja također ga je približilo orgazmu, a moje znanje o tome povećalo je bolesno uzbuđenje svega toga.
Napravi veliki snop sperme i sranja i pljuni je u njega. Trebam ga sada."Zatim se začuo nalet pokreta. Još jedno gunđanje i još jedno stenjanje i još nekoliko centimetara debelog kurac u moje dupe.
Opet, nije dugo mirovao. Njegova se ruka prebacila na njezino dupe. Moj se penis grčio s njegovim, pucajući u Marynu ruku i na plahtu.

Svaki potisak završavao je tako što su se njegova jaja zamahnula naprijed kako bi nježno tapkala moja. Imao sam neku ideju o čemu se radi. Njegov glas, tih i zapovjednički, "Digni dupe gore!"Preklinjala je: "John, tako dobro ispunjavaš moju macu. Borila sam se da udahnem, ispružila sam jezik da poližem Maryin klitoris i obrisala donju stranu Johnovog kuraca, zarotirala glavom s jedne strane na drugu. Svojom rukom je utrljao moje lice."Nikad prije nisi sisao kurac, zar ne?"Upitao je. Drugom rukom sam pumpala kurac. Razumjeti?Sada, suha rupa, pozovi mošu ovdje i reci mu da želiš da ga pojebem u guzicu i da želiš polizati njegova sranja s mog kura." Ona je to učinila. Natočio sam dvije čaše vina, uključio tihu jazz glazbu i povukao se u kupaonicu. Kladim se da će zjapiti za moj kurac. Svaki je potisak ponovno zapalio plamen u mom gorućem rektumu. Zapravo nije bilo sranja ni krvi: moje istezanje i čišćenje su obavili svoj posao. Zagunđala sam od boli. Trenje Johnovog velikog penis u njoj i moje lice izvana doveli su je brzo do orgazma. Taj složeni splet misli bio je otjeran iz mog uma dok je njegov penis nabujao u meni.