Potpuno besplatne stranice za upoznavanje Novi Zeland

Bila je izuzetno zdrava, jela je prije samo sat vremena, a zapravo je koristila njegovog sanitarnog robota da podmiri svoje privatne potrebe dok je još uvijek bila zarobljena uz stolicu.

Ne bi bilo dobro da zakasnim.""Ok, pa... Čini se da izvlačiš ono najbolje u meni.""Obično bih vam ponudio da počnete s mojim ustima, ali nisam siguran da bi to odgovaralo!""Nikad se ne zna ako ne pokušaš. Mislim da mi se sviđa.""Sad, što misliš zašto sam te udario maloprije?""Hm... Stan nije na vaše ime, ali stoji na ugovoru za neke od usluga koje koristite . "Voajer, ha?Sretno s tim. Ne mogu vjerovati da je ovo...

A onda ste dodali nešto za gledanje da vidite jesam li ga našao. Možda malo loše. Sigurno je očekivao više od nje. Ovo je bilo više nego što je mogla podnijeti."Jebi me!"ona je plakala;zatim, preklinjući: "Kazni me, udari me, radi što god hoćeš, samo dok mi daješ taj tvrdi kurac dobar i dubok."Dok je to činio, zapljusnuo ju je duboki val, ispalivši bujicu osjeta u njezino središte.
Nadmašio je njezina očekivanja i nije tražio seks kad ga je obavijestila da je njezino pravilo da prvo nekoga upozna. Ipak, više sam uživao u rezultatima i veselim se što ću vas u budućnosti uhvatiti na novim i krajnje sramotnim pozicijama.
Bilo je savršeno. Usput, volim taj ton -- izražajno, iskreno otkriće. To što mu se predalo spriječilo ga je da se ne ljuti, ali ga je ipak iznevjerila;sada kada je za večer dobio ono što je želio, bila je sigurna da je vidjela istinu u njegovim očima. Znatiželjna, i zbog osjećaja njezina ubrzanog otkucaja srca i određenih trnaca koji bi mogli ukazivati ​​na vlagu, više nego malo uzbuđena.Čemu je, zapravo, služila funkcija zagonetne stolice?Je li to bilo samo kopirano i zalijepljeno iz softverskog paketa svemirskog broda za držanje pića tijekom otmjenih manevara?Ili je postojao drugi razlog - razlog koji bi mogao objasniti neobičnu značajku povlačenja koja ju je upravo slučajno držala u vrlo bespomoćnom, sugestivnom - dapače, eksplicitno nastranom - seksualnom položaju?Činio se kao fin momak, a njegove reference bile su čvrste, iako malo podcijenjene. Bože... Nekako to nikada nije htjela, iako je maštala o tako dobrim pušenjem da ponekad mijenjaju sudbinu nacija. Stvarno želim djevojku koja je loša cijelo vrijeme, a nadao sam se da ćeš to biti ti.""Oh. Ne biste vjerovali koliko je zaštitnih mjera izvorno programiranje imalo da spriječi takve stvari. Neću to ponoviti.""Oh. Pa laku noć."Izgledao je pomalo razočarano. Ako nemate ništa protiv, želio bih ga dobiti natrag kako bih to mogao ponovno cijeniti, ali tu odluku prepuštam vama. Sada se, međutim, zabrinula nije li od toga napravila beznadan nered.
Ali samo vikendom.""Jao! Hehe, bože, bode i škaklja u isto vrijeme. Njezine uzaludne misli sljedećeg jutra prekinuo je paket koji joj je sjedio na pragu. Vidite, ne samo da je provalila u kuću svog partnera, ona je nehotice aktivirala neku posebnu značajku njegovog automatskog namještaja. Čak sam postavio i kuću da me obavijesti ako nađeš neku prilagođenih funkcija u ovoj prostoriji.

A znaš li zašto ti nisam vjerovao?""Zato što nisam htio vjerovati da si loš samo vikendom. Možda bi ga barem s vremena na vrijeme mogla vidjeti, a možda bi dobila priliku da ga ukrade natrag potpuno besplatne stranice za upoznavanje Novi Zeland. Htio sam vidjeti gdje živiš, pa bih znao jesi li bogat, jeziv, možda malo lud.