Ideje za darove za spojeve na daljinu

Pala je niz stepenice i ozlijedila se. Ostali su odlučili da ipak žele tipičniji aranžman za dječake/djevojku pa pretpostavljam da si zaglavio ovdje sa mnom."Nazvala sam ga svim pogrdnim imenima kojih sam se mogla sjetiti i kad sam konačno iscrpila zalihu vulgarnosti, rekao je: "Gledaš ovo na pogrešan način, dušo. Bio sam pred tjedan dana u šatoru pedeset milja od kuće i Matt mi nudi sedmodnevno krstarenje ideje za darove za spojeve na daljinu.
Da je bijelo, barem bih ga mogao proći kao Benov.Što se budućnosti tiče, Mike mi je već rekao da sam Mattova maca i kurva grupe, inače bi video koji je Sarah snimila bio poslan svima koje sam poznavao. Odnosno, nisam ih osjetila sve dok Matt nije bio spreman svršiti u mene. Djevojka koja je trebala doći je otkazala i putovanje je već kupljeno i plaćeno jer se tako Matt petljao okolo i došao do tebe.""Pa, možeš reći svom mužu da se to jednostavno neće dogoditi.""O, dogodit će se, dušo, i to će se dogoditi večeras."Odmahnula sam glavom i odjednom sam osjetila da mi je glava i dezorijentirana, a Sarah je rekla: "Ne, bit ću dobro. Prošetao sam cijelim tim brodom i shvatio sve.
Moje putovanje u životu i gotovo sve sam proveo na leđima ili na koljenima.Šestu večer sam ih opet imala sve četiri i završila sam noć sa Sarah koja je jela moju macu dok sam sisao kurac njenog muža. On je dobar čovjek i jako se dobro brine o meni. Pola sata kasnije posegnuo je i obujmio moju dojku, a ja sam mu odgurnula ruke. I čim žena počne ulaziti u orgija jedne žene snima je kako se peče i voli, tako da Matt, prijatelji i njihove žene mogu koristiti video kao ucjenu, ali do sada se žena promijenila i pretvorila se u totalnu kurvu, i ne može dobiti dovoljno kurac, pa čak i maca budući da je bila s jednom od žena. Upravitelju se to toliko svidjelo da je pitao može li se vratiti, a ja sam se iznenadila rekavši da. Ali Matt i njegovi prijatelji i njihove supruge planiraju drogirati ženu dok su na krstarenju, i na kraju joj dati GHB, kako bi je svi mogli poševiti, a i druge su žene također za to. Zatim se Supruga spustila još dalje i krenula u gangbang s puno crnaca prije nego što krstarenje završi, a na putu kući supruga izvodi Mattsa na kurac dok vozi i usisa ga do orgazma i da Mattu da do znanja da želi i dalje biti Mattsova kurva i zadržati imati seks s njim i drugima.