ćelavljenje mi je uništilo život u vezi

Prvih nekoliko sekundi samo sam gutao njezin quim, njezino uzbuđenje bilo je jako."Nemoj reći Mattu, moja bi maca trebala biti njegova uspomena."Stopala su mi podignuta u zrak držala mi je zatiljak, držeći me na dvostruko tabu mjestu. Još uvijek se skrivajući iza ruku pokušala je progovoriti dvaput prije nego što je to izvukla."Rekao sam mu da je stvarno samo slučajnost da sam kupio taj lubrikant, mislio sam da bi Matt i ja mogao to iskoristiti. Dlake su mekane, gurnule se u tu ranu, bilo je kao da ideš kući. Njezin šupak bio je tako čvrst, svidio mi se način na koji se prilijepio uz mene dok sam se izvlačio iz nje.

Zato što je vidjela moj izraz lica i to joj je bio najbliži 'odjevni predmet'. U redu! Samo ću te popušiti.

Crne gaćice bile su tange koje su gotovo nestale u njezinom obilatom dnu, stražnjica koja se rastezala i isplela je sve do maksimuma.– Ja ću... Usta su joj bila vlažna i vrlo topla, osjećala se tako dobro. Nabijao sam se unutra i iz nje ujednačenim, ali ne brzim tempom, dok je ona vikala. Osjećam se kao psihijatar, preklinjao sam."Što misliš zašto je to?""Zato što...
Bila je spremna za mene kad sam stigao tamo, lutajući okolo dok sam joj ljubio niz trbuh, tako da haljina nije s puta."O moj Bože!"Krik iščekivanja pretvorio se u jecaj oduševljenja dok je moj jezik uspostavio kontakt. Očito želeći mjeriti svoj orgazam s mojim, trljala se, ali samo da bi se održala na rubu. Još nekoliko sekundi i nisam si mogao pomoći."Jesi li mislio na mene?""Ja... Koja se živo sjećala dvije sekunde u kojima je ušla u pogrešnu sobu u krivo vrijeme.

Učinio sam najluđu stvar u svom životu. Desno oko mi se trzlo na ovo, na ljupki način na koji je zakolutala očima i odbacila čudnost ove situacije."Samo sam mislio da..." "To što?"upitao sam, vraćajući se svojim žitaricama otkad se ona vratila svom prepisivanju."Pa, ti i Matt ste sinoć do kasno razgovarali."Nije vidjela kako mi se obrva podigla, nismo do kasno razgovarali, bili smo do kasno gledajući utakmicu. Nije bila iznenađena što sam otkopčao hlače i izvukao kurac.

Nisu bile ogromne ali su za nju bile velike, sigurno šake. Pa sam joj samo uzvratio poljubac. Mrmljajući se ispričavajući, uzeo sam nekoliko zalogaja žitarica prije nego što su mi oči odlutale na njezino dupe. Utihnuvši dok sam je okrenuo, ona se lagano opirala, ali ne dovoljno, tek toliko da sama sebi kaže da jest.
Zarađivanje povika užitka, kimanja, a ona širi noge za mene. Umjesto da navučem MOJU košulju preko glave.Što je prekinulo poljubac, pa smo se odmaknuli jedno od drugog diveći se dok sam spuštala hlače i gaće na pod. Ponovno uspravljena, sakrivši lice rukama kako bih mogao slobodno gledati.– Bili su to samo snovi."Jedan je samo san ćelavljenje mi je uništilo život u vezi.
Mahnuvši glavom sa sve više i više oduševljenja svaki put kad bi izazvala i najmanji moj odgovor."Je li ovo dobro? Sviđa ti se da te sišem?"Mogao sam to vidjeti kako se gradi dok nije dopustila ono što je stvarno htjela reći."Voliš da te sestra siše?""Da, jebeno znam!"Povlačenje za kosu učinilo je trik, natjeralo je da ponovno pogleda gore prema meni, kao i učinilo da joj smeđe oči zasjaju od požude. Još bolje, oduševila se što sam u njezinim ustima, veselo prede.Željela je više od mog kuraca. I moja sestra. Osim što smo bili samo moja sestra i ja. Pa do sada. Njezine crne tajice bile su na naslonu stolice, plavi gornji dio na pod gdje je pao dok je vrvjela, i tek kad sam ušao, navukla je pletenu stvar nalik na haljinu. Korak naprijed natjerao ju je da kimne od uzbuđenja, držeći se za bazu.
Što obično prvo napravim u tvojoj prljavoj fantaziji o incestu?"Škripajući htjela je razjasniti 'san', ali nije."Uzeo..." Još jednu škripu, okrenula se, očito prekrivši lice nedovoljno za ono što je namjeravala priznati."Uvijek izvadiš kurac. ovaj... Bože prestani biti takav pokvarenjak!"Glas joj je bio visok i izbezumljen. Nisam se ni sjećao da ćeš doći na tjedan meine stadt braunschweig dating cafe.

Pitala je: "Je li te Matt nagovorio na ovo?""Tvoj muž bi ti natjerao brata na..." Nisam to htjela priznati, ali to je već bilo vani."Gledao tebe, njegovu ženu i moju sestru?""Da," Smijati se tako bio je klasičan Matt.– Samo sam mu govorila koliko sam se udebljala."Nisi debela! Laura ti si jebeno savršena!"Grickajući donju usnicu, nasmiješila se ne primjećujući da mi se rumenilo nakon toga osjećalo kao da mi dopire do srži. Oprosti, ali..." Kuckajući ono što je radila za stolom, pretvarajući nešto na svom telefonu u blok papira."Moram ovo brzo obaviti, pa spakirati ručak, zatim doručak, i...