Sanjati simpatiju za spojeve

Uostalom, sestre ni pod kojim okolnostima ne bi trebale biti uključene u istu orgiju, a jebanje s ljubavnicima njezine sestre bilo je jednostavno previše čudno, čak i za nju. Možda ju je činjenica da su sestre činila pristranom, ali Laurel je možda imala najukusniju mačku ikad, a to je stvarno govorilo nešto s obzirom na kalibar pičke koju je Sara svakodnevno jela.

Pa dobro, Sara bi se samo morala pobrinuti da strana koja se bori za Lancesta pobijedi. Također je bila tupo svjesna da joj nešto dodiruje zatiljak, ali Sara je bila prilično sigurna da je to bila jedna od njezinih djevojaka, najvjerojatnije Nyssa, koja je prišla bliže kako bi bolje pogledala i da bi je nepotrebno ohrabrila.
Umjesto toga, glasno je zastenjala od užitka, a onda je na svoju sramotu posegnula, uhvatila Sarin zatiljak i gurnula je dublje u pičku sanjati simpatiju za spojeve. Ne zarađujem ništa od pisanja ove priče.Život Laurel Lance postao je stvarno čudan tijekom posljednjih nekoliko godina. I lezbijstvu.""Ali..." Laurel je u nevjerici ponovila "Mi smo sestre.""To je zato što očito trebaš podsjetnik."Laurel je gunđala."Zašto? Zato što želim slijediti Nyssin primjer?"upitala je Sara.Što je naravno uzrokovalo da je Laurel s nevjericom pogledala Nyssu, a ubojica se tada nasmiješio i otkrio: "Moja sestra i ja smo imali... Očito je Thea naučila sve što je znala od Sare, a sada je Sara pokazivala Laurel razliku između učenika i učitelja. To je, naravno, bio lak dio, ali ubrzo se, čak i sa svim svojim vještinama, Sara borila da čak i proguta većinu tog tekućeg raja, i bila je prisiljena zadovoljiti se time da joj prekrije lice.Što nije bila loša utješna nagrada, ali to nije bilo ono što je zapravo željela. O Bože, svršavala je u ustima svoje male sestre i po cijelom licu, zbog te pomisli Laurel je samo jačala da svrši.
Bilo bi pogrešno. Plakovi kojih je Sara polako postajala sve svjesnija kako se lizanje mačkice nastavljalo i postajala je manje opterećena koliko je njezina sestra dobrog okusa, te se umjesto toga koncentrirala na reakcije svoje starije sestre.
Zbog toga je brzo maknula jezik, zatvorila usta oko Laurelinog ulaza i progutala svaku kap te dragocjene tekućine prije nego što je zabila jezik natrag unutra da iz nje izjebe više. Laurel nije željela samo svršiti, već je trebala svršiti.
Ponekad, kao kod prvog i ekstra sporog lizanja, Sara se čak zadržala na Laurelinom klitorisu i nježno ga tresla jezikom, uzrokujući da je Laurel ispustila dodatni glasan krik od zadovoljstva. Trebalo joj je nešto što bi ju gurnulo preko ruba, a Laurel se očajnički nadala da će to moći učiniti, a da to zapravo ne mora reći, zbog čega je počela jednostavno cvileći patetičnije i s različitim potrebama. Ne ako je Laurel htjela svršiti. Trebalo je biti dovoljno da Laurel odlučno kaže Sari da to više nikad ne učini dating tayo govorna poezija maimai.
Zbog čega je Sara nastavila s dugim, sporim lizanjima, probijajući se od dna Laureline mace sve do vrha, četkajući sestrin klitoris svakim drugim lizanjem. Bože oprosti joj, ali morala je svršiti u Sarina nevjerojatno talentirana usta i po cijelom tom njezinom lijepom licu, sama pomisao da će je to gurnuti bliže vrhuncu umjesto da joj se gadi kao što je trebalo, ali to jednostavno nije bilo dovoljno. Bože, a ona je mislila da je Thea nevjerojatno jela mačku. Sljedeća 24 sata nije mogla misliti ni na što drugo, a to ju je držalo budnom tijekom noći, do te mjere da se morala izvući od sjećanja na one opscene stvari u kojima je bila dio, dok je očajnički pokušavala ignorirati pitanje koje joj je cijelo to vrijeme proganjalo um.
Uglavnom je to bilo zato što je Laurel bila previše zapanjena da bi se pomaknula, ali užasna istina je bila dio toga što i ona nije željela. O čemu se, srećom, Laurel nije morala dugo zadržavati, jer je brzo postalo nemoguće misliti koherentno, a čak i kada se sposobnost razmišljanja vratila, jedina stvar na koju je mislila bilo je kako se to dobro osjeća i kako je očajnički željela više to. Ili barem, nitko ona nije ne."Možemo li razgovarati?"Laurel se okrenula prema svom bratu i sestri, a prije toga bacila pogled na Nyssu i Felicity koje su sjedile na kauču: "Sama."Sara se nasmiješila: "Sve što mi imaš za reći može se reći pred mojim djevojkama. Sara je oduvijek znala da će zabranjeno voće, sokovi od mačkice njezine starije sestre, biti nešto posebno, ali čak ni njezina mašta nije opravdala kakav će okus Laurel imati nevjerojatan.
Laurel je bila super ukočena kada ju je Sara nježno poljubila, a čak i kada je počela uzvratiti poljupcem bilo je jasno da još uvijek oklijeva u tome, jer je rat u Crnom Kanarincu tek počeo. Pred svojim prijateljima ništa manje.