Neprikladne stranice za upoznavanje

Paula je na svom kraju bila u raju neprikladne stranice za upoznavanje. Alene je uz malo potiska ušla u svoju macu uz dahtanje. Na otoku koji je bio kauč, Angie se još tresla od orgazma, dugo nakon što je Alene napustila tijelo.“Učinila sam kako si tražila”, rekla je samouvjerenim glasom.

Ne mogu dopustiti da učiniš isto mojoj mladoj... "Znam tvoj kurac nije uspravan, ali s tako ogromnom zvijeri siguran sam da ćeš se nekako snaći." "Da.. Alene je nije primijetila.

Pauline su oči postale uplašene u spokojne dok joj se tijelo prestalo boriti , "Da, gospodarice.". Alene se poigrala.
sićušnoj... Slušaj me sada, Alene,” Paula je nastavila svoje upute, “Vidjela sam što si učinio Angie. Zgnječila je i povukla bradavice.'Ljudi umiru od gladi u Africi... Primijetila je da joj je utroba puna sperme. Nakon svega toga, jaja su joj još uvijek veća i punija nego ikad. Iz nekog razloga Alene je bila smrznuta poput bloka leda fraze za upoznavanje na internetu.

mački" Paula je naglasila svaku riječ, mučeći Aleninu samokontrolu, "pa će nam trebati mjera opreza, sigurna riječ. Alene se borila sa svojim kurac, podsjećajući se da ga mora spriječiti da se probudi.
mekoj... Pogledala je oko sebe, sperma je prekrila pod i u uredu, na ogromnom stolu, Angie je predobro znala iz svega što joj je Paula stavila, bila je Alene, jebena Paula.