Koji izlazi s mladim jeezy

Od moje kuće ( na odgovarajućoj udaljenosti da ostanem anonimna). Usta su mu bila otvorena dok me promatrao od vrha do dna, zaustavljajući se na mojim preponama."Odobravaš li?"upitala sam stidljivo."O da."Odmah je rekao."Zapravo, prilično mi je vruće."Predložio sam mu da bi možda trebao skinuti i nešto odjeće. Predložio mi je da skinem džemper i polako sam to učinio koji izlazi s mladim jeezy. (129 lbs) mi je dalo veliko samopouzdanje. Nasmiješila sam se i pitala ga je li u redu."Bilo je jebeno nevjerojatno", odgovorio je."Možda sljedeći put možeš progutati moj teret?"“Možda idući put hoću”, odgovorio sam."Koliko je prošlo?"Nasmiješila sam se i obukla. Dodao je da je bio prilično zadovoljan kada sam ušao kroz vrata. Osjetila sam kako mi tijelom prolaze drhtaji dok sam očekivala što bi se moglo dogoditi.
Bila sam s mnogim muškarcima, svih dobi i moram priznati da sam definitivno zaljubljena u starije. Gledala sam kako mazi svoj penis pumpajući ga gore-dolje."Želite li ih osjetiti?"Pitao sam.

Objasnio sam da P nije uspjela, a on je rekao da je telefonirala da mi objasni. Mislim da je to možda moja sposobnost da dominiram i da udovoljim mnogima koji nisu uživali u seksu već nekoliko godina. Otkopčala sam mu hlače i nakon što sam spustila patentni zatvarač, dopustila im da skliznu na pod.

Nisam sigurna zašto muškarci uživaju u prljavim pričama tijekom seksa, ali i mene to potajno pali. Lagano sam stisnula i osjetila kako je lupao."Mogu li staviti ruku oko tvog kuraca?"Pitao sam.
Ušli smo u njegov apartman i bio sam impresioniran kvalitetom namještaja i stvari. Bilo je sporo i namjerno i osjetila sam kako me privlači uz sebe. Objasnila sam da tražim 'W' jer imamo dogovoren termin (iz očitih razloga neću koristiti puna imena u ovim referencama).
Otkako sam se povukla iz stresne, pune karijere i opuštanja nekoliko mjeseci, započela sam novo, honorarno zanimanje društva za štićenike domova za umirovljenike (posao sam stekla preko prijatelja). Ovo u kombinaciji s mojom visinom od 170 cm (5'-7"), mojom kratkom smeđkastocrvenom kosom i konstantnom težinom od 58 kg.
Dom koji sam posjećivao je oko 40 km. Uživam u različitim situacijama i čini mi se da imam visoke (ako ih ima) granice.

Važno je napomenuti da sam imao vrlo seksualni aktivan život. Nakon nekoliko trenutaka vratila sam se svom plesu i polako skinula gaćice, otkrivajući depilirano vaginalno područje. P mi je dao ideju što mogu očekivati, pa sam, iako prilično nervozan, bio donekle spreman. Mogla sam reći da je uživao, jer se nagnuo naprijed, stavljajući ruke na moje grudi."Hoćeš li da ga popušim?"Pitao sam. Glazba se nastavila, a ja sam raskopčala suknju i pustila je da padne na pod.
Nasmiješio se i ustao, otkopčavši remen."Možda biste mi mogli pomoći?"upitao je, stojeći sučelice meni. Zahvalio sam mu i izašao iz zgrade. Dee prostitutka na pola radnog vremena je izvrstan lik.

Ušao sam u predvorje i dočekala me zaposlenica koja me pitala može li biti od pomoći. Konačno se opustio i zavalio u naslonjač. Gledala sam kako bulji u moje grudi, čvrsto držane na mjestu mojim grudnjakom.
Napravio sam neke bilješke o posjetu, kako bih zapamtio za sljedeći put, i igrao se dok sam se polako vraćao kući. Bilo je to retoričko pitanje, jer sam se odmah primaknula i sagnula nad njim, naslonivši ruke na naslone njegove stolice. Samo je zurio u mene sa strahopoštovanjem."Bože moj, ovo je dobar osjećaj", rekao sam."Tako jako moram svršiti."Ni ja se nisam šalio. Nije mu trebao drugi poziv. Objasnio je da je pričanje bila jedna od posljednjih stvari koje su radili.Šutio sam, jer to nikada prije nisam radio i želio sam se uvjeriti da ne prelazim crte koje se ne smiju prijeći. Dok sam plesala počela sam se zagrijavati i rekla mu da mi je vruće.