Postupak geološkog datiranja

Flamborough Hall je predan National Trustu. I ona i Tommy namjeravali su ovo pokušati. Bilo je izrazito nestašno ležati tamo dok pokrivači dodiruju njezinu golotinju. Da je njezin ljepota bio tamo u tom trenutku, možda bi zahtijevala da on učini istu stvar s njom - bez obzira na veličinu njegove muškosti.
Znaš kakvi su dečki. Njena mama je zvala odozdo."Jenny! Pripremio sam tvoj čaj, ljubavi. Posljednji je lord počeo živjeti u inozemstvu i osim lordovog faktora i njegove žene, nitko koga je poznavala nikada nije bio unutra.
Sada nema vremena. Život u Engleskoj mu je bio težak, pa je odlučio živjeti u toplijim krajevima. Pretpostavljam da bi zabave vikendom mogle postati malo, ah, burne."Gospođa Tilbury tužno je kimnula."Očito je bila jako zbunjena i bacila se s krova.

U knjižnici je hodala uokolo gledajući police za knjige od poda do stropa. Premještajući ljestve koje se kotrljaju do njih, Jenny se popela da je bolje pogleda postupak geološkog datiranja. Razmišljam da se prijavim. Miševi su prije mnogo godina očistili jestive komadiće i njihov izmet je bio posvuda. Ono što je djevojku najviše privuklo su njegove prodorne tamne oči. Donosi lošu sreću pričati o zlim stvarima."Jennyna najbolja prijateljica Elaine svratila je tu večer, a tema razgovora dok su dvije mlade dame sjedile prekriženih nogu na Jennynom krevetu bila je, naravno, Flamborough Hall. Pažljivo provirujući kroz zavjesu, vidjela je da je prilaz prazan.
S obzirom da je trajao sukob na Falklandskim otocima, oboje su se nadali da ga neće poslati tamo. Našla je svoju mamu zakopane glave u lokalnim novinama. Previše se poigravala sama sa sobom. Tko zna?"Izgledala je pomalo neugodno."Ah, ne.
Gospode, u ono vrijeme bio je lijep mladić.