S kim izlazi andy cohen

Zar se ne sjećaš da te onaj tip doslovno jurio prije nego što si se odvezla samo da bi ti rekao da misli bila si najljepša djevojka koju je ikad vidio i jednostavno te je morao upoznati?""Sranje, hodala si s prokletim muškim modelom, Camille!"rekao sam, a ona se nasmijala."Dobro, uhvatili ste me. Zgrabivši svoj pulsirajući štap, vratio sam ga u njezinu macu, uhvatio se za njena zgodna bedra i otišao u grad. Samo mislim da je zgodna s kim izlazi andy cohen.
Dobio sam stalni posao radeći za Jamiejeva oca u njegovoj tiskari. Upalio sam vodu u tuš da se zagrije."Slažem se s tobom u vezi s tim, ali s tvojom rođakinjom, Camille, trebalo bi biti lako raditi.
On je sa strane mog pravog oca iz obitelji, nismo bliski ili tako nešto, ali definitivno sam se malo zaljubila u njega od kad smo bili djeca “, priznala je, što mi je potpuno olakšalo živce."Tko je to?"tiho je upitala, ohrabrujući me da joj kažem. Nacerila sam se;izgledala je tako slatko kad je otišla u zemlju fantazija u svojoj glavi."Oh, potpuno se slažem da bi kasnije bilo bolje. Bio si blizak s njom godinama", rekla je i zatim ustala da opere kosu."Pretpostavljam da je to istina. Samo je slegnula ramenima, a zatim se ponovno uključila u razgovor koji su vodili naši roditelji postupak geološkog datiranja. Ali, ako je to doista bilo ono što je Jamie želio, bilo je ono što sam ja želio. Ted je ispisivao ček kako bi osigurao mjesto na plaži. Koliko je sati?"upitala sam i bacila pogled na sat pokraj našeg kreveta. Jamie je ispustio uzdah olakšanja."Naravno! Tko je?"upitala je uzbuđeno."Nikako! Imam rođaka na istočnoj obali koji je jako vruć. Rekla je da se to vjerojatno neće ponoviti, ali je na to nadovezala "Nikad ne reci nikad!"također.

Jamie me povukao pod tuš, namočivši nas pod vodom. Kimnula je, poljubila me u obraz i potom se udaljila da razgovara s našim roditeljima i koordinatoricom."Camille, ne pokušavaj se pretvarati da nešto nije u redu. Camille i ja smo uvijek bili bliski. Postoji li neka tajna simpatija koju si gajio iz bilo kojeg razloga?"Bilo je, ali sam se previše bojao to podijeliti. Bio sam gotovo šokiran prekrasnom ženom u koju je postala posljednjih nekoliko godina. Javit ću ti se, u redu? Možda će mi trebati samo nekoliko dana da se razjasnim."Sumnjao sam da mi još nešto skriva. Da ne spominjemo da je Maui odlično mjesto za medeni mjesec..

Savršena je, Camille, svidjet će ti se.""Jedva čekam vidjeti! Što kažeš na sljedeći vikend?"pitala je.Čelo mi se zbunjeno skupilo.– Ali vjenčanje je tek u lipnju."Znam, ali bit ću vani u posjeti neko vrijeme", rekla je, pokušavajući prikriti tračak tuge, ali to nije mogla sakriti od mene. Stisnula sam Jamienu ruku, a zatim podigla prst kako bih joj rekla da mi treba minuta da razgovaram s Camille. Tvoja tajna neće sići s mojih usana", obećala je."Čak i ako je to netko zbog kojeg bi me većina svijeta užasno osuđivala?"Na trenutak je proučavala moje oči.– To je netko tebi blizak, toliko mogu reći. Pogotovo ako ćemo dečki i ja biti u punim smokingima, radije se ne bih znojio kantama", zahihotala sam se."Dobra poanta.
Sigurna sam da te još uvijek voli. Jednom sam se nasmijao."Ti si nevjerojatna", usprotivila sam se."Nikad nisam svršio tako jako kao s tobom posljednjih nekoliko mjeseci.""Čak ni s Tracy?"pitala je.

Jamie je divlje vrištala dok sam je iz stojećeg položaja odbijao na kurac. Ponajviše zbog neprimjerenosti onoga tko je to bio."Postoji, zar ne?"upitala je uz znatiželjan smijeh, okrećući me prema njoj. Ipak, to bi nas više brinulo da u južnoj Kaliforniji neće biti ljeto. Ipak je mlad i vjerojatno mu samo treba malo vremena.""Potpuno razumijem i cijenim da mu treba vremena da se druži sa svojim prijateljima. Treće i posljednje mjesto koje smo provjerili bilo je u Laguna Beachu. Pretpostavljam da sam samo u šoku kako si to shvatio. Bio sam uvjeren da će mi plaća uskoro ponovno početi rasti. Pogledala sam Teda i on je kimnuo.– Trebat će većinu budžeta koji ti dajem, znaš.“Smislit ćemo ostalo”, rekao mu je Jamie.– Već smo počeli štedjeti.