S kim se andy cohen sada zabavlja

Kratko, slatko i jako vruće.5 zvjezdica.Želim znati više o ovoj dvojici!Vrlo intrigantno. Na stolu je zadrhtala kad je osjetila treperenje topline između svojih bedara."Prospero nije imao ništa korisno!"Opet je zadrhtala, ovaj put se ugrizla za donju usnicu.

Svi ostali su otišli prije nekoliko sati, samo su domar i osiguranje sada vrebali. Njegova ruka kliznula je po gaćicama na njezina bedra prije nego što joj je raširila noge. U njegovom naručju je drhtala;oči su joj se zatvorile kad je njegov palac zadirkujuće okrznuo njezinu bradavicu dok se ona ponosno nije podigla ispod bluze.

Opet i opet. U donjem je pronašao ono što je tražio: dodatni par čarapa.– Opet lažeš.
Tu se definitivno slažem. Lako mogu zamisliti da je ovo mnogo duža priča s detaljima i nadograditi do trenutka koji sam upravo pročitao, ima puno mogućnosti.. Svaki je bio nagrađen slasno cvilećim jaukom koji je postajao sve glasniji sa svakim udarcem njegove ruke. Ne još?!Njezin um je vrištao."Molim! Molim! Moram..." Zvuk domara zahladio je Rose koja je brzo progutala dubok jauk s kim se andy cohen sada zabavlja. Upravo su ukradeni, bez tragova, previše vrući za prodaju u ovom trenutku. Kad mu još uvijek nije odgovorila, ruka mu se ponovno spustila. Roseine trepavice su zalepršale, trag naježivanja duž njegovih prstiju odavao je ujednačen ton njezina glasa."Skidaj ruke s mene. Tek šesnaestog mu je odgovorila, bedra su joj drhtala."Prospero je rekao da je čuo glasine o nevaljalom lopovu", zastala je, oštro udahnula kad je čula kako se njegov patentni zatvarač spušta, osjetila šuštanje traperica i kože.

Potpuno se izvukao iz nje prije nego što je ponovno zabio.