Izlazim s dečkom 5 mjeseci

Strogo je pogledala prema meni preko ruba debelog para naočala s plastičnim okvirom. Izbacio sam se u položaj za polusklek kako bih Tamiju oslobodio svoje težine i dao joj puni učinak čistog peckera izlazim s dečkom 5 mjeseci. Mogao sam vidjeti gornju polovicu njezina tijela preko ugrađenog pulta dok je otišla do hladnjaka i izvukla dvije boce popa.
Zavukla je ruke ispod moje košulje i zalupila noktima po mojim prsima od čega sam se nehotice grčila. Čut će te", opominjala je, pokazujući da naše majke slušaju."Sve sam to shvatio."Srećom, skinula je naočale i stavila ih i svoju Colu na stolić pored svojih knjiga i krenula prema meni. Osim preostalog otpora njezinog prstena na rubu, bio je to praktički zajebavanje bez trenja. Kurac mi je bio toliko pun krvi da mi se u glavi počelo vrtjeti.
Počela je gubiti kontrolu dok je grlila stolicu unatrag i energično ispuštala zrak. OK, nije bila pička, i bilo je sve, ali sve je bilo dobro. Sitni biseri znoja prelili su joj se preko čela u svjetlucavom velu."Tebi se sviđa?". Navukao sam košulju preko glave i spustio je na pod i počeo milovati svoju sada potpuno uspravnu ploču mesa kako bi ona mogla vidjeti. Ugurao sam se dalje, samo da bih stao mrtav na nečemu što se činilo još jednim mišićnim slojem. Tamia nije bila ni najmanje zajebancija.
Stajao sam tamo nešto što se činilo satima, zamišljeno pognute glave i zureći u njezine prstenove na nožnim prstima, blistave na popodnevnom suncu.“Uđimo unutra i ohladimo se”, konačno je popustila."Mama se druži s tvojom mamom. Tamia je šutjela s kim se andy cohen sada zabavlja. Osjećao sam da bih je mogao nastaviti udarati po guzici cijelu noć, ali moji su kukovi počeli grčiti od mog rigoroznog i nemilosrdnog udaranja.Što se tiče Tamije, ona je bila u drugom svijetu. Kad sam dosegao svoj vrhunac, ona se trgnula i ubila u tepih ispuštajući reski, prigušeni vrisak. Okrenula se prema ležaljci i nagnula preko naslona za leđa tako da joj se rep košulje podigao više na nogama i bokovima. Sranje. Položio sam dlanove na njezine obraze i raširio ih širom.
Jeste li?"Usporio sam do trčanja."Možda, kasnije", odgovorila sam i opet ubrzala korak prema kući. Manje predigre, više ne-ne.
Moji dječaci su ponovno počeli lupati. Bilo je sjajno, ali morao sam prestati.

Dodatno ohrabren, stavio sam cijelu ohlađenu bocu na njezin plijen i počeo je trljati gore-dolje između pukotine njezine guzice i rascjepa njezine trešnje crvene mace. Osjećaj je bio predivan. Osjećao sam kako njezina još uvijek pulsirajuća maca steže i otpušta moju osovinu. Igrala se teško za jebanje, ali bradavice, potpuno uspravne i stršeće poput dva mini marshmallowa u čokoladi, izdale su je.– Uđi unutra, gadni dečko. Zario sam nos u njezin vrat i gurnuo joj se po obrazu.