Brak ne izlazi soompi

Zatvorila sam oči kako bih uživala u njegovom jeziku, koji me vozio u sedmo nebo i održavao stabilan moj ritam, dok mi je ruka nježno pumpala dno njegove osovine dok sam naizmjenično klizila jezikom po njegovoj dužini, a zatim ga duboko grla.

Gurnula sam ga u kupaonicu i uz umivaonik."Pokaži mi svoj penis", šapnula sam. Pustila sam haljinu da mi sklizne niz bokove, ali nisam se trudila pokriti grudi dok sam vidjela Josha ispred kupaonice, dok je njegovo uzbuđenje još uvijek bilo jasno u hlačama. Dopustite mi da započnem ovu priču izjavom da nikada prije ovog incidenta nisam bio nevjeran i vjerojatno neću nikada više. Steve je pomalo nevjerojatan proizvođač sperme i na kraju sam bio prisiljen povući glavu da se ne utopim. Dok su mu se oči zatvorile, brzo sam ga pljunula na kraj njegovog penis trljajući ga duž njegove dužine, sve dok se nije potrošio brak ne izlazi soompi. Živim sa svojim dečkom, Steveom i njegovim kolegom s posla, Joshom. Erotski ispričati priču o igri seksa težak je zadatak za većinu pisaca, ali mislim da se s ovom pričom doista dobro nosite.
Po pogledu u Joshovim očima znao sam da želi više od svega zamijeniti mjesta sa Steveom. Steveov post-orgazmički jauk doveo nas je oboje u stvarnost, Josh je nestao s vrata, a ja sam se okrenula i ugledala Steveov ostakljeni osmijeh uvažavanja."Vau" bilo je sve što je mogao reći iako je izgledao pomalo posramljeno kad je vidio nered koji je napravio na mom licu."Samo idem u kupaonicu po krpu, može?"promrmljala sam. Gurnula sam Stevea ravno, stavljajući mu jastuk ispod glave, a zatim opkolila njegovo lice, gurajući svoju mokru macu na njegova usta. Nosio je široke pantalone i bez stida se masirao, a njegova erekcija jasno se ocrtavala kroz tanak materijal. Njegovi posljednji udarci sletjeli su na moje usne, koje su bile spojene s vrhom njegovog penis tankom linijom come. Inače bih ga izvukao iz usta, koristeći ruku dok dolazi, pazeći da se ne poprskam njegovim dolaskom.

Natrag na večeru. Osim toga, želio sam biti jednostavan jer Josh obično dolazi kući oko ponoći pa nismo mogli predugo čekati da stignemo do četvrtog tečaja. Vrativši se u dnevnu sobu zatekao sam Stevea kako čvrsto spava, nježno hrče najbolja stranica za upoznavanje starijih osoba. Nosim ga kod kuće zbog njega, jer se zbog njega osjećam sjajno. Nosila sam malu crnu koktel haljinu koja pokazuje moje vitke noge i snažne 34B grudi. Konačno sam se nagnula naprijed, dopuštajući svojim grudima da očetkaju Steveov trbuh, uzela njegov kurac u ruku i nježno polizala po glavi, boreći se sa svojim požudnim porivom da ga progutam cijelog. Znala sam da Steve, na leđima s licem zabijenim između mojih bedara, nije bio svjestan Joshove prisutnosti. Oporavljajući se od svog vrhunca, gledala sam Stevea kako se svlači, i unatoč tome što je za desert pojeo svoju omiljenu tortu, ono što je stvarno želio bio je posao glave. Tek što smo složili posuđe, Steve me zgrabio s leđa i iako sam bila uzbuđena, nisam imala želju ležati na hladnim pločicama od škriljevca. Idi djevojko, pomisao da je drugi muškarac došao na tvoje usne dok ti je ušao u usta skoro me natjerala da dođem!Što se tiče anonimusa iz Italije, jasno je da je htio biti u Gay kategoriji?Ova priča dokazuje činjenicu što žene zapravo jesu - kurve!.
Zadrhtala sam kad je njegov jezik počeo raditi preko mog klitorisa i gurao se u mene, a ja sam sjela kako bih se prepustila dok sam s iščekivanjem gledala njegovu erekciju koja pokazuje prema nebu. Provlačila sam ga ustima dok ga nisam imala u svojoj "oralnoj mački", kako je Steve jednom rekao. Dok sam još uvijek uprta u Josha, pažljivo sam prekinula niti s Steveovim penisom i začudila se vlastitom drskošću, ubacila ga u usta.

Bio sam isto toliko gledatelj kao i Josh i osjećao sam se pomalo kao i on. Otišao je bez riječi dok sam čistila lice.