Izlazak nakon korona virusa svaki put

Tvoja će maca tada biti premještena na rub stolice, a ja ću te jebati sve dok te više ne budem imala želju jebati na taj način.

Ostatak vašeg vremena u mom stanu, moji ste i mogu raditi što želim. Međutim, ako se nađete u opasnoj ili na neki drugi način potpuno neprihvatljivoj situaciji, trebate samo izgovoriti tu sigurnu riječ, a ja ću stati i pregledati situaciju s vama.
Zapamtite ovo, jer vam neću reći da se skinete kad stignemo. Vaša će usta poslužiti kao spremnik, ali vam neće biti dopušteno da progutate ništa od toga izlazak nakon korona virusa svaki put.

Ispravan način sisanja pijeta uključuje obilje sline, pa ćete dobiti upute da ništa od toga ne progutate.Što više slinite, to bolje, a dok vaša lekcija bude gotova, trebali biste biti pokriveni od brade do mace u vlastitom pljuvaču. Možda bih te mogao natjerati da radiš više ili manje, ovisno o mom raspoloženju u to vrijeme. Kažem 'možda' jer se možda predomislim o nekim detaljima. Mogli biste svršiti desetke puta tijekom ovog iskustva, koliko će pažnje biti posvećeno vašem klitorisu.

Svidio mi se uvod na početku jer je tako dobro govorio o tome kako događaj prvog susreta u stvarnom vremenu NEĆE biti ono o čemu je pisac odabrao pisati, već možda fantazija uma pokornika koji se prvi put divlje luduje od misli o svim potencijalima ove priča izmiče do krajnosti. U torbi ćete pronaći veliki izbor donjeg rublja. Opet ćeš biti izjeban odostraga, i stojeći i klečeći, dok se ja divim svojim rukotvorinama u ogledalu. Samo da ne budete neposlušni, snimit ću ih tamo. Nakon brzog razgovora koji se uvjerava da ste doista tamo svojom voljom i da zaista želite da vas koriste, ponižavaju, tretiraju kao drolju i da se osjećate kao jednostavna igračka za moju zabavu, krenut ćemo u moj stan. Možda bih te čak stavio na leđa, zgrabio te za noge i držao ih preko glave i natjerao te da mokriš na sebe da postaneš još neuredniji. I unesite i jedno i drugo to će učiniti uvijek iznova. Napisao sam ovo za prijateljicu koja me zamolila da joj napravim pretjerano intenzivnu scenu koja uključuje prvi susret.

Isto ćete učiniti sa svime što vam dam za guzicu, i budite uvjereni da sve to neće biti ugodno. Nosit ću kondom svaki put kad moj kurac uđe u tvoju macu ili dupe. Stavi ga.
Naći ćete i ovratnik i olovo, stavite i to. Bilo kako bilo, nije me briga, dapače, možda neću ni primijetiti dating na obali zaljeva. Naravno, uslijedit će još fotografija.