Kad izlaziš s pogrešnom osobom

Njegovo dupe, struk, bedra i prsa su se osjećali kao da su u plamenu i bio je fizički iscrpljen, ali se također osjećao potpuno seksualno zadovoljnim. Michaelova su koljena pritisnula tvrdu podlogu za polugu, a mišići leđa su se napregnuli kako bi gurnuli njegov donji dio još više prema gore kako bi došao do prave visine za Roberta. Bez ikakvog upozorenja, Roberto je zgrabio Michaelove svilenkaste kovrče i gurnuo se duboko u Michaelovo grlo.
U blizini je bilo nekoliko posječenih debala palmi, raspoređenih poput improvizirane klupe, a Roberto je stao kraj njih. Robertove su ruke hvatale Michaelova bedra i struk brutalno pritiskajući njegovo tijelo. Unatoč boli, Michael je uživao u osjećaju služenja dominantnom suputniku isključivo zbog zadovoljstva te osobe. No, unatoč boli, Michaelova snažna želja da se potpuno pokori ovom poniznom iskustvu izašla je na površinu.
Dok je gledao, Laurie je otpila tekilu i skliznula na pod na koljenima. Tlo je ovdje bilo grublje i manje pjeskovito. Sada je bilo vrlo teško ne ugušiti se ili povraćati, ali Michael je očajnički progutao što je više tekućine koja je šikljala, usredotočujući se na ovaj zadatak kako bi ispraznio svoj um od bilo čega drugog. Lice mu se iskrivilo i zastenjalo od boli i zadovoljstva zbog trenja i pritiska iskustva. Još jednom će doživjeti penetraciju dominantne ljubavnice, ovaj put ne remenom, već velikim crnim penisom. Dok je prekinula poljubac da bi popila svježu čašicu tekile, Michael ju je pomnije pogledao i shvatio da je djevojka Laurie.

Michael mu je prišao i stavio svoje vitke ruke oko Robertova širokog vrata. Ogroman penis izletio mu je ispred lica.
Nevjerojatan osjećaj punine sada je obavio Michaela i njegov se anus osjećao kao da ga je probio užareni žarač. Zvukovi pljuskanja iz njegova tijela koji su udarali po Michaelovom svježe ružičastom dnu ispunili su zrak. Michael je osjetio da ga Roberto sprema.

Sama moć uzimanja vitke forme i ozljeđivanja Michaela fizički je preplavila Robertova osjetila. Njegov veliki kurac opsceno je izgurao njegove široke crne platnene hlače. Nekoliko minuta njezine pažnje bilo je dovoljno da dvojicu muškaraca dovedu do vrhunca, jer su zastenjali i počeli ejakulirati gotovo istovremeno. Ogromni penis gotovo je ugušio Michaela čak i dok se borio da sve to prihvati. Naglo je vrisnuo dok je Roberto štipao i grubo uvijao njegove osjetljive bradavice. Robertove grube pažnje su se nastavile, a pritisak na dno i na njegovu prostatu bio je uzbudljiv.

Potreba za montažom natjerala je Roberta da brzo nastavi da uživa u sagnutom tijelu. Između raširenih obraza mamila je njegova ružičasta rozeta, pozivajući velikog pijetla. Alkohol mu je zapekao put do želuca i činilo se da se osjećao puno bolje iako je vidio da je Laurie već počela sisati još jedan iz svog tima. Nakon jebanja lica pred rasplesanom publikom u diskoteci, Michael se osjećao potpuno vlasništvo i bio je spreman da ga Roberto povede. Roberto nije mogao vidjeti potpuni učinak Michaelove vruće pojave zbog loše rasvjete i gužve, ali ono malo što je vidio ipak ga je odmah uspravilo kad izlaziš s pogrešnom osobom.

Napokon je žestoko jebao ovu kurvu i osjećaj temeljitog korištenja ovog lijepog dječaka bio je fantastičan. Mekša glava pravog kurca koja mu je udarila u grlo djelovala je neobično umirujuće u usporedbi s tvrdom gumom dilda, ali to je bio jedini ugodan dio prisilnog oralnog napada. Michaelova želja da bude povrijeđen na mnogo je načina bila i skrivena želja da bude kažnjen jer se udaljio od Laurie. Roberto je rukama povukao Michaelova bedra i povukao njegov organ kako bi gurnuo izravno na prikazani otvor.

Cijela sredina mjesta bila je veliki otvoreni prostor ispunjen gomilom energičnih znojnih plesača, turista i otočana. Ipak, u pozadini njegova uma pojavila se mala strepnja dok je vizualizirao golemog kundaka koji mu je nedavno poharao grlo. Oštar miris muškog mošusa ispunio je Michaelov nos i on je udahnuo zreli miris kao da želi udahnuti ovaj penis.Široko otvorivši usta Michael je ispružio jezik prema dnu Robertovih teških jaja dok su visjela ispod njegovog čudovišta od penisa. Od jutros kada je prvi put ugledao seksi kuju, poželio je Michaela. Iskustvo je bilo novo i za njega mnogo uzbudljivije polnische dating seite. Naravno, radila je ono zbog čega je došla ovamo i nije gubila vrijeme kako bi to nastavila sa svojim timom. Također je znao da se od sada, kad god Laurie poželi velike kučiće, i on može pridružiti iskustvu i podijeliti njezine strasti. Okrećući Michaela oko sebe, Roberto je uhvatio prednji dio tanke svilene majice i nasilno je otrgnuo s njegova tijela.