Bogata internetska usluga za upoznavanje

Ali barmena nije bilo nigdje.

Kako smo htjeli otići, Inder je htio popiti još jedno piće. Jedino je žalila što nije mogla imati dijete bogata internetska usluga za upoznavanje. Njezin avanturizam oko seksa nikada nije umro. Pretpostavljao sam da se ljube. Večerali smo u kafiću. Lagano je dodirnula moj trbuh, moje zadnjice i moja bedra, stavila ruke vodoravno ispod mojih grudi i rekla "lijepo tijelo, bez masnoće". S njim je vodila pristojan bračni život. Ali jesam li dovoljno privlačan za tebe?"To je konačno uspjelo i oboje smo odmah započeli vrlo strastveni poljubac. Dok smo se smjestili uz piće, Salma je pomogla Inderu da skine tenisice. Ovo se nije očekivalo, ali sam se osjećao dobro i da bih dao znak djevojci da nastavi, ispustio sam lagani zvuk pjevušenja. Potrudile su se ukloniti mrlju ili trag na struku zbog niza haljina. Vidio sam ih kako plešu vrlo blizu jedno drugom.
Jednom prilikom, Salma je pozvana da izmasira muškarca. No gospođa ju je priskočila u pomoć i zamolila Salmu da joj masira leđa. Preselili su se u mračni kut i mogao sam vidjeti samo njihove profile. Otvorio sam oči i vidio da se sprema sapunati me.
Tijekom noći muškarac je nekoliko puta imao spolni odnos s obje žene. U pedesetim je imala vrlo glatku kožu i vrlo svijetlu u tijelu, ne toliko na licu. Htjela sam lice. Još se sjećala svog prvog snošaja koji je bio bolan, ali iznimno ugodan. Skinula mi je kratke hlače, majicu i pogledala me. Napokon je isprala moje tijelo ručnim tušem i osušila me ručnikom. Spustili smo se u podrum i otkrili da je disko potpuno pust. Moj grudnjak joj je bio malo velik i nije imala gaćice. Kako sam pušio, dala mi je i društvo. Nakon nekoliko godina napustila je Lucknow i došla u Delhi u potrazi za poslom.Čak i nakon školovanja za kozmetičarku teško je pronalazila redoviti posao. Nakon kratkog razgovora, Salma je predložila da odemo u disko. Također mi je obradila vrat i leđa (natjerala me da sjednem).