Hookup huntsville al

Tlo je palo u kružnu jamu, nekoliko metara ispred.

Čini se da si ti jedini Indijanac kojeg imamo u našem odredu. Same stepenice bile su bez ukrasa, od industrijskog čelika, s običnim ogradama. Moj broj je također pohranjen na telefonu." Turobno sam joj kimnuo, samo sam se osvrnuo oko sebe i propustio svoj Boravak kod kuće. Što to znači?"“Pretpostavljam da je to svojevrsna uvreda”, frknula je, osvrćući se na mene, a lica su joj se skupila u bijesu."Čini se da me još manje poštuje nego ostale Mundane - vjerojatno zato što nisam terenski agent i sve to - i relativno je brzo prešao od mene 'Mundane Lady' u 'Muddie'.
Nakon što sam ga malo istražio i bolje razumio kako radi, odložio sam telefon na stranu i posegnuo za smeđom omotnicom. Krenuli smo prema pravokutnom otvoru s naše desne strane koji nas je uveo u drugi tunel, ovaj kraći od druga dva. Svih devet.""Ovo bi trebalo biti zanimljivo", razmišljao sam."Nikad prije nisam zapravo radio s nekim s druge Akademije.""Nemoj biti rasistički culus kao Vince i bit ćeš dobro!"uzviknula je, doslovno me okrenula i gurnula da prohodam."Hustle, imamo sranja za napraviti."Iako sam imao puno više pitanja, uključujući što je "culus" - iako sam mogao zamisliti što to znači u kontekstu - Fionini brzi koraci doveli su do tempa s kojim sam morala trčati. Njihov doprinos u proteklih osam desetljeća iskreno nikada neće biti zaboravljen.

Laganim trzajem i zujanjem brzina krenuli smo u drugi spust."Kao što sam rekla", nastavila je Aisling, gledajući u mene, "tvoji su roditelji iskreno bili tako nevjerojatni. Zgrabivši osobne iskaznice, telefon i gotovinu, strpao sam ih u džepove, izašao iz svoje sobe u crnoj majici, plavim trapericama i tenisicama s uzorkom. vezani za njih. Nepokornost će se shvaćati ozbiljno, te će biti izrečena odgovarajuća kazna.
"Smjestite se, pa ćemo se uskoro vidjeti!" Kimnuo sam, vidjevši je do vrata, prije nego što sam se opet okrenuo da proučim svoju sobu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema, znate gdje me možete pronaći. Da, ovdje je trebao biti smješten nuklearni projektil, ali Agrayodhin Michael je tvrdio da će bolje funkcionirati kao naša operativna baza."“Huh, vidim to”, komentirao sam i okrenuo se da pogledam ljude u jami."Jesu li svi oni Mundani? Znaju li svi za magiju?""Jesu, i jesu", odgovorila je Fiona, dok se okrenula da ode na drugu stranu jame, pokazujući mi da je slijedim."I ako dobro predviđam vaše sljedeće pitanje, da, svi su bili šokirani kad im je rečeno za naš svijet. Po prvi put otkako sam iza sebe ostavio svjetovni svijet, zapravo sam morao malo promisliti u same osnove."Aisling?"Pitao sam: "Ne znam znaš li, ali koga vidim u vezi s odjećom i svim tim?""Pa, trebao bi imati nešto u toj svojoj torbi", odgovorila je, pokazujući na onu koju sam prebacila preko ramena, "uključujući i ono što si nosio da dođeš ovamo, ako se pridržavao protokola. Prvo sam krenuo na telefon, pokrenuo sam ga, zadivljen kad sam vidio da su u godinama koje sam bio odsutan proizvođači uspjeli ukloniti većinu okvira koji okružuju zaslon Ovaj je imao prednju kameru koja je iskočila s gornje strane kada se aktivirala i tri leće u stupcu na stražnjoj straniza prilično moćnu stražnju kameru, također.

Krevet, radni stol i stolica bili su isto tako neukrašeni, izrezbareni od smeđeg drveta. To ste vi, tri Grka , pet Rimljana. Je li to jasno?" "Da, Centurion", odgovorio sam, oštro joj salutirajući.

Bio je otprilike iste dužine kao i prethodni tunel, i jednako dobro osvijetljen, ali ovaj se otvarao u blagovaonicu koja je bila dovoljno velika da smjesti preko stotinu ljudi, lako, za kružnim stolovima, od kojih je svaki imao pet sjedećih mjesta. Bilo bi tako lako, pogotovo sa isključenim svim njegovim štitovima i drugim čarolijama... A/N: Novim čitateljima i starima, hvala na kontinuiranoj podršci!Vaši komentari i poruke uljepšaju mi ​​dan i pomažu mi da se poboljšam. Izvana sam vidio da su zidovi i podovi sobe isti izglađeni kamen, a ušavši, vidio sam da je zaista dovoljno velika za jednu osobu. Sami goli koraci u tehnologiji—" Dizalo je stiglo s tihim ding, i dok smo mi kročili, pritisnula je jedino dugme u autu.

Sveukupno su bile četiri stepenice, a svaka je vodila sve do vrha. Moj posao nije samo izdavati naredbe, već i osigurati da se svi vratimo kući na kraju dana. Reći da se osjećam "umetnut u kutiju" ne bi bilo netočno. Redovi vrata nizali su se zidovi na svakom katu;trideset vrata po katu, uzdižući se na deset katova hookup huntsville al. Nekoliko drugih lutalo je oko jame, skupljajući izvještaje sa stolova, prije nego što ih je razvrstalo po prioritetu. Nisam mislio da sam povukao dovoljno energije da ih navedem da se isključe, ali pretpostavljam da su elektronički uređaji bili još slabiji od mene." povjerovao je d. Zapravo se sastajemo u sobi za okupljanje u 20, da shvatimo što želimo raditi danas. Mogu ga odvesti odavde, Aisling, ako želiš.""To bi bilo sjajno, Fi", odgovorila je Aisling, smješkajući se na isti način.– Znaš gdje me možeš naći, ako ti nešto zatreba."Primljeno!"Fiona joj je oštro salutirala prije nego što se grleno nasmijala. Jedno ugradbeno svjetlo na stropu osvjetljavalo je sobu, a još jedno slično, kupaonicu. Dok smo hodali bliže stolu, primijetio sam da su neki ljudi čak imali logo ušiven u džepove na prsima na sakou. Ako još uvijek nešto trebaš, tvoj će vođa odreda moći pomoći." Kimnuo sam kao odgovor, instinktivno se povećavajući kako bih održao korak s njezinim bržim tempom.

"Bez obzira koliko puta to vidim, i dalje sam zapanjena svaki put kad vidim da netko koristi magiju."“Razumijem”, odgovorila sam, nježno se smiješeći."Nešto slično sam doživio kad sam prvi put stigao na Indijsku akademiju.""Stvarno se moramo okupiti i dobro sjesti", promrmljala je, kao da govori sama sebi, prije nego što je povisila glas i obratila mi se."Da odgovorim na vaša pitanja, da, ja sam 'Mundane', običan čovjek, ako hoćete. "Žao mi je zbog toga", ispričao se Aisling, dok je Vince stao ljutito udariti gumb, što je izazvalo drugi set vrata dizala koje ranije nisam primijetio — uvučene u zidove kakve su bile — da se otvore. Ta mreža nije bila ona za koju sam ikad prije čuo, ali pretpostavio sam da je riječ o mreži koja je specifična za vladu.