Mate1 usluga za upoznavanje

Zatim se pobrinula da ima kontrolu. Moj kurac je stršio iz mog tijela i susreo ju je tik iznad njezine mace.
Bile su tvrde od žustrine zraka u prostoriji i postajale su još tvrđe dok sam ih lizala i zadirkivala. Ruke su joj bile naslonjene na bokove i strpljivo je čekala da sjednem i obgrlim je rukama.
Bilo je gotovo bolno što se moj šupak čvrsto stisnuo uz osovinu koja je još uvijek pumpala i izlazila iz mene. Pustit ću te da se prvo zagriješ", objasnila je bitno. Nagnula se nad mene i šapnula: "Sjećaš li se kad si me poševio u dupe?"Uz to je ustala mate1 usluga za upoznavanje. Postojao je i najmanji razmak oblika i svjetlosti koji je izvirio točno s mjesta na kojem sam želio biti. Povela mi je ruku do gumenog penis koji je izvirio iz njezinih kožnih naramenica nalik gaćicama. Kad smo ona i ja bili zajedno, stekao sam naviku ostavljati svoja ulazna vrata otključana kako bi ona dolazila i odlazila kako želi.

Nikad prije to nije željela, ali godine mijenjaju osobu i njezine fantazije. Mogao sam malo čuti i osjetiti njezin začepljenje i zbog toga sam se osjećao moćno;kao da sam ja ponovno glavni.

Prirodnim, jednim pokretom, vratio sam se k njoj. Nasmiješio sam joj se kad je pokazala prema kupaonici. Sigurno je osjetila taj iznenadni trzaj neposredno prije orgazma i stala je.
Tada sam osjetio kako prednji dio njezinih grudi dodiruje moja leđa. Sammie se to očito nije previše svidjelo, pa mi je otjerala ruku."Stavi ruku na jebeni zid."Bila je drska i još seksipilnija nego prije.

Jednostavno sam se nasmijao."Kako se osjećaš u guzici?""Otvorena."To je bilo jedino što sam mogao reći, ali ona se nasmijala kao da točno zna o čemu govorim. Njezina su se bedra čvrsto stisnula uz bočne strane moje glave, a njezine su se ruke uhvatile za korijen moje kose sve dok me tjeme nije zaboljelo.

Otkotrljao sam se po njoj kako bi joj ruke susrele gumb mojih traperica. Prije toga sam mislio da imam punu dužinu njenog dilda u guzici. Sammie se i dalje nije pomaknuo. Moje su ruke brzo pronašle donji dio njezinog džempera i jednako brzo ga prebacile preko njezine glave.

Njezin dodir bio je umirujući, ali samo sekunda više od gumenog penis u guzi pomogla bi mi da se prestanem stiskati mjesta za spajanje u Orlandu. Osjećao sam kako mi se penis povlači iz magarca sve dok ga usne glave nisu spriječile da izađe do kraja. Legao sam pored nje i zagrlio je u poljupcu. Lice mi je lebdjelo iznad njezine mace i mogao sam osjetiti njenu vlažnost. Natkoljenica joj se trznula i pustila je lagano cviljenje dok su moja usta pronašla njezinu macu. Polako je vodila moju ruku gore-dolje kako bi me naučila kako se drkati.