Stranice za upoznavanje costa blanca

Slomio bih kurac u tom dupetu.""Gledajte - Carter je takav idiot, ali ne želim propustiti da se možda spoji sa Sandrom. Sada je morao uvjeriti oca svog prijatelja da te noći nekako ostane u gradu. Kevin se odlučio vratiti u kuću i pronaći Sandru."Je li doista učinila ono što je rekao da je učinila?"pitao se Kevin u sebi.– Moram sam otkriti.
Osobno nije bio kreten, ali se samo ponašao sebično u ključnim društvenim trenucima. Odjednom je osjetila još jednu prisutnost u sobi."Zdravo gospođo Walker.

Shvativši sada da su preostali dječaci u kući bili previše udaljeni od uha da bi pozvali dodatnu pomoć, Sandra je počela gurati policu natrag s Jarredom."Nije... Kevin je istupio i ponudio da se pridruži Jarredu. Zamislite da susjedi saznaju. Jackson je svoju nagradu osvojio u desetoboju. Kevin je okrenuo čašu dok je pijuckao i odjednom se otkrio da pije s iste strane s koje je bila Sandra prije nego što je prišao."Oh!"Sandra se zahihotala "imaš malo mog ruža na usnama."Kevin je slomio osmijeh dok je nehajno brisao ruž s gornje usne."Ne mogu reći da sam ikada imao ruž za usne na ovaj način."Njegove tamne oči susreću se sa Sandrinim."Oh, stvarno?"Sandra je u sarkastičnoj nevjerici rekla: "Vi samo lomite srca vani?""Neki" se našalio Kevin prije nego što je ozbiljno dodao "...ali ne one koje želim."Sandra je osjetila kako joj se toplina ispod pupka uzdiže duž cijelog tijela. Imaš li sve što ti treba sada? Kreditne kartice? Stvarno bih volio da možeš doći kući i biti sa mnom. Kevin se ponovno pridružio prijateljima. Danas je bilo drugačije. Zalutao je postrance pored auta sve dok nije bio ispod mjesta kutije. Mrzio je biti najmanji tip u timu. Carter je počeo shvaćati o čemu govore."To je tako glupo, kladim se da su sve djevojke dobre u tome", Kevin i Chris su se pogledali i nasmiješili."Svaki?"Chris je nastavio, znajući gdje njegov pametni prijatelj vodi razgovor."Da, naravno! To je, kao, prirodno, znaš?"Carter je uzviknuo. Odjednom je regal počeo padati prema samom cijenjenom vozilu."O ne! Sranje" Jarred je povikao dok je puštao kutiju i sada je mudro zgrabio cijeli regal dok mu je predviđena kutija klizila na stranu lica. Devin se odselio i započeo vlastiti život izvan države u vojsci dok je Carter bio na sredini posljednjeg semestra. I on je primijetio da vani počinje padati snijeg."Moram nazvati", najavio je Kevin, ustao i otišao. Ovo je bilo lukavo!Ona je zapravo mislila da je on njezin muž Jackson!Imao je samo mali prozor da bi ovo uspio. Jarred je zatvorio vrata za njima i odmah krenuo u ono što se dogodilo u garaži."Sranje, nema šanse stari! Protrljao ti kurac? Nema šanse!""Da, stari! Prvo njezino dupe, a zatim njezina maca trljajući gore-dolje o moj kurac. Znala je da bi mogla izgubiti nekoliko kilograma, ali Jackson ju je "radio" na ovaj način.
Uglavnom se družio s 3 dječaka njegovih godina Kevinom, Chrisom i Jarredom. Mogao je misliti samo na jedan način.
Možda bi mogao jednostavno otpiti iz njezine čaše?Bi li to bilo tako loše?Okrenula se i naslonila na pult i nježno pružila čašu za vino Kevinu."Samo naprijed, ali moraš pijuckati iz moje čaše. Kod kuće s njim nitko nikad nije bio težak. Jeste li htjeli pomoć s tim posuđem?"Kevin je tražio pametnu šalu ili insinuaciju kako bi probio led, ali se odlučio protiv bilo kakvih "mokrih" usporedbi. Obitelj je živjela u prilično velikoj kući s četiri spavaće sobe i kućom za goste stranice za upoznavanje costa blanca. Kevin je bio jedan od najljepših momaka u njihovoj školi.