Kakav je spoj s ludom djevojkom

Barb se ne bi smjela odvojiti od što je radila pa se Darren potpuno nabio na kolacunutar nje posegnuo je oko bokova i lako ju je podigao i manevrirao njima tako da su bili više okrenuti prema drugoj dvojici i vratio se jebanju njegovog prijatelja. Razgovarali su o tome kako su djevojke, kako su dečki i počeli smišljati planove za zajedničko putovanje kada će se dvije djevojke prvi put susresti jedna s drugom kao protivnice u hokeju. Kako su djevojčice rasle, dvije obitelji imale su sjajan, ugodan odnos;nikada ne provode previše vremena zajedno, već se redovito sastaju radi razmjene ratnih priča dok su hokejaške staze djevojaka išle u različitim smjerovima. Jane se ukočila, Darren se ukočio, Rob se ukočio, Barb se ukočio;vrijeme je stalo.Četvorica su se pogledala licem u lice. Ali..promjena je bila u zraku. Dok su oba para mislila da će im se djeca nakon fakulteta vratiti kući živjeti neko vrijeme (zar ne svi!), sva četiri roditelja su, barem privremeno, bila prazni gnijezdi. Bili su sjajni ljudi, samo ne "vani" kao njihovi dobri prijatelji. Darrena se nije smjelo zanijekati i on se spustio na pod iza svoje žene, pored svog dobrog prijatelja i poredao svoj bijesni kurac uz Janeinu mačku koja je curila. Međutim, ono što je ponovno ušlo u nju bilo je nešto sasvim drugo. Rob i Barb su, u najmanju ruku, bili potpuno oduševljeni prizorom koji se odvijao pred njima. Trenirali su, vodili i volontirali bezbroj sati tijekom godina s dječjim sportom.
Rob i Barb su, s druge strane, bili puno, puno tiši. Međutim, kada je Jane prilično neskriveno posegnula pod vodu i počela trljati svoj sada vrlo čvrst kurac, logički centar u njegovom mozgu se isključio, a logički centar u njegovom DRUGOM mozgu preuzeo je kontrolu. Na prvi pogled činilo se da su dva para previše različita da bi imali mnogo zajedničkog;ali, kako kažu, izgled može zavarati. Dok je ponovno umetao svoj kruti penis u ovu novu macu, nagnuo se naprijed i stavio svoju ogromnu ruku na Barbinu glavu, sprječavajući je da skrene pogled."Sada, gledaj kako tvoj muž jebe moju ženu kao što ja jebem tebe!"prosiktao je kad se vratio zabijanju u Barb. Vizualna gozba pred njegovim očima bila je neodoljiva: njegovu ženu brutalno je pojebao njegov prijatelj dok je on gledao dolje u to veliko, sočno dupe kojem se dugo divio. Dva metra više, stvari su išle jebeno sjajno!Nakon što je preboljela početni šok od hvatanja, Barb se predala užitku i pomislila "za peni, za funtu".
Oba para imala su starije sinove koji su imali potpuno različite interese, ali djevojke, Catherine i Amy, upoznale su se na nogometnom igralištu i započele prijateljstvo koje se prelilo na hokej i spojilo ove dvije vrlo različite obitelji kakav je spoj s ludom djevojkom. Robove su oči izbuljile i tisuću misli mu je odjednom proletjelo kroz glavu. Uhvatio ju je ispod ruku i podigao na vrh kade i upravo se spremao zakopati svoje lice u njezin uredno podšišani komad kad ga je zaustavila."Isuse dušo, sada sam tako napaljena, ali možemo li ući unutra, samo je malo cool stvarno uživati ​​ovdje", rekla je Jane."Dobro mi je", odgovorio je Darren i podigao svoj veliki okvir iz kade, pomogao svojoj ženi da izađe i pošteno je počeo vući prema kući."Hej, što se dogodilo Robu i Jane?""O Bože, skoro sam zaboravio na njih; sutra ću morati telefonirati i ispričati se, to ih je sigurno prestrašilo! Mora da su ušli u kuću, obuci se..." Kad je Jane ušla kuću je zaustavila usred rečenice jer je odmah ispred njih, na podu njihove dnevne sobe, bila Barb na sve četiri s guzom u zraku, s Robom iza nje, sa svojim kitom zakopanim u njezinu mačku!Kad je Rob shvatio da imaju publiku, stao je usred udara. Znao je bolje da to ne treba gurati iz straha od njezina bijesa kada su Rob i Barb otišli na večer i bio je prilično zadovoljan što se veselio vrlo vrućoj seansi kasnije te večeri.
Nije mogao vjerovati da mu Barb to dopušta pred njihovim prijateljima i nije mogao zamisliti da ne poludi pri pomisli na zamjenu partnera. Povukao je Janeinu ruku i brzo je vukao pokraj Roba i Jane u njihovu spavaću sobu kad mu je pala na pamet. Ipak, bio je običan tip i nije mogao poreći da mu pomisao da gleda svoju ženu s drugim muškarcem, dok je on tuđu ženu tucao, nije pala na pamet. Sa svoje strane, Jane se također pitala što je ušlo u nju. Sok od mačkice i znoj miješali su se kako bi čak i najbolji buket ruža izgledao užeglo u usporedbi s tim. "Mmmmm, ovi mjehurići su uvijek tako dobri", uzdahnula je Barb, "osim što vas vidim, ovo je uvijek najbolji dio dolaska u posjet!" "Znam, zar ne samo neka stres nestane i dovede te u tako drugačije raspoloženje"? upitala je Jane. Ovo je bilo iskonsko, ovo je bilo instinktivno i ništa se ne može poreći. Bio je prekrasan, kasni ljetni dan i dva su se para konačno ponovno spojila nakon ludog razdoblja odvođenja djece na fakultet i pomirenja s činjenicom da se moraju pustiti i da ne mogu biti tu da pomognu stranice za upoznavanje costa blanca. Zatvorila je oči i udahnula, nestrpljivo iščekujući ponovni ulazak kurca koji joj je pružao takvo blaženstvo. Nije bilo pijanog mršavljenja, nije bilo komentara "idemo na striptiz" iniciranih muškaraca, pa čak ni bilo kakvih privatnih rasprava između dviju djevojaka ili između dva tipa.

Njezini jauci i plač ispunili su sobu dok ju je muž jednostavno pojebao!To je svakako bila noć prvih. Bio je sretan što sjedio je u kadi i da su mjehurići i njegovo široko odijelo bili tu da spriječe neugodan trenutak. Kao i prije, slabo je pokušala malo skromnosti okrenuvši se njezino lice, koje je bilo ravno do poda, daleko od scene koja se odigravala pored nje. Jane se površno usprotivila, ali je znala da je odavno prešla svaku granicu koju je prije imala i bezobzirno raširila noge kako bi je muž mogao uzeti. Nakon što je brzo došao do zaključka da bi joj se kasnije mogao obraniti rekavši da je ona to započela, Darren se nagnuo, zgrabio supruginu glavu i okrenuo je prema sebi te je grubo poljubio i natjerao jezik u svoja usta. Dok su sjedili u kuhinji Darrena i Jane pripremajući večeru, razmjenjivali su priče o tome kako su im se životi već promijenili."Imam toliko više mjesta u svom podrumu sada kada je sva ta hokejaška oprema nestala -- I miriše puno bolje!"bilo je Janeino zapažanje."Da, i čini mi se tako čudno ne otrčati u kuću, nabiti sendvič u grlo i odmah se vratiti na utakmicu ili trening", rekla je Barb."A ti, Darrene? Što je ono što najviše primjećuješ?""Pa, cijenim što ne moram stalno hodati s ručnikom nakon što se istuširam! Kad se osušim, ako želim otići do hladnjaka po nešto ili pročitati novine - što god, mogu to učiniti!"bio je Darrenov odgovor."Nemojte me krivo shvatiti, nisam nudist, ali lijepo je ne morati imati zatvorena vrata, švrljati oko uglova kada morate uzeti ručnik ili navući krvavo donje rublje samo da biste otišli u krevet!""Čujem te druže", Rob je odgovorio, "Bit će lijepo ne čuti DAAAAD! Odvratno! Stalno" "Vas dvoje ste svinje; ljupke, divne svinje, ali svinje ipak", reče Barb, "ali Slažem se, da nemam djece u kući treba mi neko vrijeme da to obradim, ali stvarno mislim da ću uživati!"Dva para uživala su u izvrsnom obroku, sustizali su se kako samo dobri prijatelji mogu, uz onu ugodnu familijarnost zbog koje se čini kao da su se tek vidjeli dan prije. Cijelo vrijeme, Janein evoluirani mozak i primitivni mozak vodili su bitku volje. Ovoponašanje je bilo vrlo drugačije od nje. Ovdje je bila ta divna, topla, seksi žena koja je bila vrlo privatna o tome da njihov privatni život postaje vrlo "neprivatan" pred drugim ljudima, iako dobrim prijateljima.