Besplatne stranice za upoznavanje u Memphisu

Njezina se plava kosa zanjihala dok ju je ručnik nježno mrsila.

Usta i dalje jedna u drugoj gurnula me uza zid, a ostavljajući moja usta kliznula je jezikom niz moj torzo, škakljajući dlačice na prsima, sve dok se više nije mogla savijati i morala je ponovno biti prinesena mojim ustima. Nisam to forsirao jer sam želio posao i pametno sam je obavijestio da je potrebna za snimanje besplatne stranice za upoznavanje u Memphisu. Rekao sam mu da ću razmisliti o tome.

Moj kurac nije trebao pozivnicu da iskoči, i ravno u njezina čekajuća usta gdje je već potpuno izrasla, umasirala ga je jezikom, miješajući sokove u meni, dok sam ljuljao bokovima unutra i van, pumpajući joj usta dok je ona polizao moju osovinu. Nakon pobjede na natjecanju na kutiji imao sam priliku, zahvaljujući Drifteru, popiti kavu s jednim od njih. Znojno lice se okrenulo prema meni, nisam mogao odoljeti, vratio sam se do nje i pružio joj ručnik. Prebrzo je kava bila ispijana, a i mi smo morali vratiti živote.

Ali radnja je bila stvarno razočarana. Konačno se sperma podigla visoko i izbila u njezina usta i dolje na njezine sise, koje je nastavila lizati i progutati. Zatim dalje gore, pa sam se uspravio, naša su se usta konačno susrela u erupciji njezinih sokova, pa je zamijenila sokove iz usta za sokove od mačkice, zatim su joj usta opet kliznula dolje, preko mojih grudi, niz trbuh, sve dok joj usne nisu kliznule oko mog kuraca i ona je ponovno počela lizati osovinu, vrteći jezikom oko njega u smjeru kazaljke na satu, natrag do moje pre-sperme i opet oko osovine, dok sam joj pumpao gotovo do kraja i niz grlo.

Njezina zelena majica priljubila je uz nju, otkrivajući njezine zaobljene grudi i velike mekane bradavice. Pomaknuo se dolje do njezine lopatice, dolje još dalje, vrh sise. Poljubio je u vrat. Tada je poželjela doggy stil, pa sam legao na hladan pod, dok se ona postavila na mene u psećem položaju. Ubrzo je došlo vrijeme za moje singl piće sa Supersisterom i, obukao sam najljepše odijelo koje sam mogao pronaći, otišao sam u studio popiti kavu i porazgovarati s trojcem. Bacila je gornji dio na mene, nazvavši ga suvenirom. Zajebi činjenicu da nikada neće biti viđena gola kako je sada stajala.Čvršće sise nego prije, bolje noge i više nego što bi J'Lo ikada mogao biti brak ne izlazi soompi. Moglo se to učiniti puno bolje. Priznao sam im, nikad nisam bio sljedbenik njihove glazbe, samo sam očito pogodio naslov njihove posljednje pjesme, srećom sam upoznao nekog relativno poznatog. I obećava da će sve njezine snimke raditi ovdje, i imati ih svaki put kad budemo ovdje.

Jezik mi je klizio niz njezinu guzicu, između njenih nogu niz desnu unutarnju nogu, pa opet gore, jurnuo u njezinu macu, škakljajući je po stidnim dlačicama, zatim niz drugu nogu prije nego što se vratio, treperio na rubu njezine mace, lapkao do sokova koji su nastavili padati, prije nego što su skliznuli i izvukli iz male pukotine u njezinoj guzici, sve dok moje ruke nisu ponovno dosegle njezine sise i počele se igrati s njima. Bilo je prelako skinuti ga s nje."Oprosti, dat ću to oprati" Sada je bila u toplesu i okrenula se prema meni s izrazom iznenađenja na licu.