Hily oglasi za aplikacije za upoznavanje

Upravo sam mu rekao kako je spakirao svoju kutiju s alatima i čekao je kako bih mogao dobiti plaću hily oglasi za aplikacije za upoznavanje.
Slučajno sam vidjela svog prethodnog nadzornika trgovine, tražio je posao, sljedeći tjedan smo radili jedno pored drugog, rekao mi je da se Lisa vratila na posao. Kao takva, to je fikcija. Bio sam u krivu. Trebalo je nekoliko mjeseci da dobijem konačnu plaću kakav je spoj s ludom djevojkom. Rečeno nam je da se vratimo u ponedjeljak, vlasnik će doći dolje da vidi o održavanju mjesta. Policiji je trebalo nekoliko dana da poveže nestalog momka s dojavom osobe koja se vozila svojim vozilom i da je vidjela kombi.

Ova priča je proizvod bolesnog i grozničavog uma. Dobili su nalog za pretres i pronašli je vezanu za krevet, bila je temeljito iskorištena. Bila je crvenokosa, ranih 30-ih s razbacanim pjegicama, i slatka kao pakao.
Bile su dvije stvarno tužne stvari u vezi s našom šeficom, osim njezine nepogrešivosti. To nije bio moj problem. Prije nekoliko tjedana, krenuo sam na posao, krenuo sam na međudržavni put. Stvarno sam počela mrziti svog šefa. Taj dan je kasnila i cijeli dan bila stvarno loše raspoložena. Bili smo strojarnica, specijalizirana za vojnu potporu hardvera. Do sada sam mislio da sam prije mrzio šefove. Kad sam ga zaposlio bio je 65-godišnji muškarac koji je vodio mjesto. Nikada nisu spomenuli da su je vidjeli.