Spoje li se profesori sa studentima

Jose je donio još jednu čašu i natočio mi piće. Ušao sam u auto i zatvorio vrata. "Da, koliko je sati?Gdje smo?", šapnula sam pospano. Vozili smo se još 10 minuta dok Jose nije uočio ulicu koju je tražio." Da, to je stambena zgrada." Jose je pokazao na staru porušenu zgradu spoje li se profesori sa studentima. Uvijek je tako išlo s tatom. Ništa!Mora da je već zaspao smiješna pitanja za upoznavanje. i onom drugom treba malo pažnje!"I brzo mi je počeo sisati drugu bradavicu."Ti si najljepša djevojka u cijeloj Santa Teresi."šapnuo je.

Bila je to malena kupaonica, s ogledalom iznad umivaonika i kadom sa požutjelom zavjesom za tuš. Počeo mi je rasti u ruci;bio je barem dvostruko duži od moje šake s čašicama, a vjerojatno i nekoliko centimetara debeo. Nasmiješila sam se. Imao sam puno želja. Imao je lijepo tijelo, prsa su mu bila široka i mišićava, savršeno ravan trbuh, s jakim čvrstim nogama. Voda je bila topla i osvježavajuća.
Desnom rukom obujmivši bazu njegovog penisa, počela sam ustima milovati njegov kurac. "Znam tatu, ne brini." Jose je odgovorio.
Ugasio je televizor i legao;zbog teških zavjesa na jedinom prozoru sobe pao je mrkli mrak. Bilo je to ogromno iskustvo. Vjerojatno je bio u pravu, imala sam dugu kovrčavu kosu, zlatni ten, velike smeđe oči;Jako sam brzo narasla, dostigla sam 5'6" sa sićušnim strukom, dugim vitkim nogama, grudi su mi bile pune i gipke, a svaka je djevojka rekla da ih moje dupe podsjeća na J-Loa. Stala sam na prste da vidim svoje grudi;dobro su izgledale u grudnjaku. Otvorio sam vrata i iskočio da zagrlim ujaka Felipea. Imao sam nisam vidio ujaka Felipea više od 5 godina.