Kako prepoznati želi li djevojka izlaziti ili se samo spojiti

Vidio sam da joj je lijeva ruka bila uvijena u plahtama, hvatala i puštala iznova i iznova. Primijetio sam da su joj gležnjevi bili neprekršteni, a bokovi su joj se lagano pomicali gore-dolje.
Prstima svake ruke pratio sam liniju od svakog njezinog koljena do mace. Palo mi je na pamet da još uvijek nisam baš vidio njezinu macu, ali i to će se uskoro promijeniti. Mozak mi se uključio u autopilot, ali moja je nećakinja bila toliko blizu orgazma da nisam morao puno raditi da je privučem preko ruba. Desna mi se ruka pomaknula gore i ispod mog tijela, nježno povlačeći njezinu bradavicu dok sam je puštao iz usta.
Počeo sam se ljubiti prema njezinim bradavicama i osjetio kako joj se prsa dižu u susret. Znao sam da nakon što sam ušao u usta moje nećakinje, neko vrijeme neću biti spreman ponovno ići. Nježno položivši njezinu lijevu nogu na krevet, slijedio sam istu rutinu s njezinom desnom.
Njezin klitoris, malena, mala kvrga koja je plakala da je poližete, bila je otkrivena tik ispod trake njezine svijetle stidne dlake kako prepoznati želi li djevojka izlaziti ili se samo spojiti. Tijelo joj se nekoliko puta trznulo, iako nisam mogao reći da li od užitka ili škakljivosti montreal besplatne web stranice za upoznavanje. Nježno sam poljubio put uz njezin vrat do ključne kosti. Pomaknuo sam usta duž njezine prsne kosti, a desna mi se ruka pomaknula do boka i napravila meke krugove na glatkoj koži između njezinih bokova i plave kose koja je vodila do njezine mace.
Najlakšim dodirom koji sam mogao, pustio sam zube da grickaju tetivu na njezinoj unutarnjoj strani bedra. Kristie je stavila jastuk pod glavu i prekrižila gležnjeve, gotovo čedno. Poljubio sam vrh svakog njezinog prsta i jezikom prošao po njima, a zatim polizao preko njezina dlana, prateći njezinu liniju života do njezina zapešća, koje sam lagano gricnuo. Mora da sam je zbunjeno pogledao jer je rekla: "Stvarno želim da vodiš ljubav sa mnom, ako to želiš.""Naravno da želim! Jeste li sigurni da želite?"Dok sam je gledao dolje, zagrljenu u mojim rukama, jedina mi je nada bila da se neće htjeti odmarati predugo.

Oči su joj bile zatvorene, a na licu joj se urezalo ono što je izgledalo kao koncentracija. Otrcano sam udahnuo, pokušavajući smiriti reakciju vlastitog tijela, a zatim sam nježno podigao njezinu lijevu nogu. Kad su mi prsti bili gotovo do njezine mace, lagano sam ih pomaknuo prema gore i na izražene kosti njezinih kukova.Čuo sam notu frustracije, ili možda očaja, u jauku moje nećakinje, ali puštajući ruke da se pomaknu tako visoko uz njezino tijelo, privukao sam usta bliže njezinoj vagini. Sumnjam da bilo koji muškarac ima toliko malo taštine da ne bi želio čuti kako mu lijepa žena govori da je uzbuđuje. Shvatio sam da moram doći do daha ili sam znao da ću ići daleko brže nego što sam želio.Želio sam da se ovaj trenutak rastegne - da nikad ne moram prestati uživati ​​u čudima tijela moje prekrasne nećakinje - pa sam kleknuo između njezinih rastavljenih nogu, gledajući tijelo koje je bilo besprijekorno. Prebacio sam svoje tijelo preko njezina, spuštajući se prema dolje nježnijim povlačenjem zuba i sve hitnijim pokretima usana i jezika. Dva prsta zamijenila su mi jezik u njezinoj pički, prstima milujući gornje stijenke njezine mace. Više nisam mogao odoljeti i dopustio sam da mi vrh jezika treperi po njezinom klitorisu.“Oh, oh, Bože”, zacvilila je, ponovno pomaknuvši bokove prema meni."O da, oh, molim te."Zaustavio sam se na najkraće sekunde kako bih spustio ruke kako bih ih mogao uvući u akciju, a zatim sam se počeo lizati duž njezinih vanjskih usana. Jezik mi se pomaknuo do njezina klitorisa, pomičući ga širokim lizanjima isprekidanim pokretima vrha mog jezika. Sočan okus i opojna aroma prevladali su moja osjetila.
Kristiene su ruke stiskale njezine grudi i povlačile bradavice dok sam nastavio raditi na njezinoj mački. Držao sam usta i prste u pokretu dok njeno tijelo nije počelo usporavati, a onda sam usporio pokrete prstiju i jezika. Ruke su mi malo drhtale, iako moj nedavno potrošeni kurac nije mogao odgovoriti. S usana joj se oteo tihi jauk kad sam duboko uvukao njezinu dojku u svoja usta.

Gotovo da nisam mogao vjerovati jer sam osjetio kako mi se kurac ponovno počeo dizati. Ne postoji ništa poput osjećaja koji steknete i nove radosti kada se prvi put obrušite na djevojku i date joj zapanjujući orgazam!Bolje vrijeme je bilo s mojom ženom, koja nikada nije doživjela orgazam!Nikada neću zaboraviti sve različite poglede na njezinom licu, od zbunjenosti do straha, do tjeskobe, zatim čuđenja i konačno ekstaze!Željela je da prestanem u početku kada nije razumjela što se događa s njezinim tijelom, a onda je mislila da će se popiškiti na mene, a kada je to pogodilo, oboje su se htjeli odmaknuti od mene i uhvatiti me za kosu i privući bliže!:).