Bolje stranice za upoznavanje

Lagano sam uštipnuo bradavicu kako bih izvršio seksualni pritisak na nju.
Dupe joj se trese i poskakuje pri svakom koraku. Primijetio sam da su mi hlače imale veliku izbočinu, toliko sam bio obuhvaćen njenim zavodljivim pokretima da nisam stigao ni prepoznati da mi je kurac otečen. Pitala me jesam li zauzeta, a prije nego što sam uspjela odgovoriti, prešla je prstom preko mojih prsa. Grickajući usnicu, podigla je svoju crvenu baršunastu košulju i otkrila svoje velike sise uvučene u vrući ružičasti grudnjak.
Nisam se mogao kontrolirati. Uspaničio sam se i posegnuo za hlačama koje sam povukao i zauzeo položaj s nogama koje su joj blokirale pogled na moje međunožje.
Naslonila je koljena uz moje noge i počešala me po leđima. Osjećaj je od tog trenutka postao samo intenzivniji. Mogao sam se samo pitati hoće li oni olakšati ili otežati moj trenutni život. Ovaj trenutak je bio neobično prisan, budući da nismo baš bili prijatelji, ovo je bila dobrodošla promjena.
Um mi je bio prazan od ideje da moje ruke pregledavaju njezine sise, njezine čvrste bradavice postavljene u moje dlanove dok sam nježno stiskao njihovu površinu bolje stranice za upoznavanje. Skočio sam da otvorim vrata kako prepoznati želi li djevojka izlaziti ili se samo spojiti.

Ruke i noge su mi bile vezane zajedno i osjetio sam navalu krvi. Pokušao sam se boriti i pobjeći od njezina stiska, ali moj otpor ju je samo potaknuo da lupa s više snage i manje milosti. Proces prijave bio je zamoran i nekim sam čudom uspio ući na iznimno prestižan fakultet. Predstavila se kao Michelle, ali nisam imao riječi. Dani su prolazili i po prvi put u našem prijateljstvu, činilo se da manje komunicira sa mnom. Shvatio sam da zbog njezine stalne prisutnosti nisam najduže masturbirao.