Usamljene udovice na spoju

Instinktivno i svjesno, bez oklijevanja, stavila je lanac okolo njezin vrat sa zlatnim prstenom koji se udobno smjestio između njezinih grudi u krajnjem dekolteu. Dakle, što da radimo?" "Koga briga!Imali smo prekrasan Noć vještica i Krebs je također uživao." Uzevši Gospodaricu za ruku, krenuli smo na mjesečini prema izlazu iz groblja i ulazu u mnoge nove avanture.. Skočivši na njega i okrenuvši se prema meni, Gospodarica je otvorila svoju haljinu otkrivajući da jeautiful sise za mene, mjesečina i C. Večeras sam želio da se moja seksualnost postigne. Činilo se da su i svi htjeli. Pronalaženje besplatnog kostima bio bi izazov.Želio sam ovo učiniti spojem koji će Gospodarica zauvijek pamtiti i ponavljati. Uz lagano bljesak sisa i širenje koljena, uzrokujući da joj maca bude otkrivena, rekla je: "Zar ne želiš da su ove večeras tvoje? " Vozač limuzine znao je rutu i krenuo je ravno kroz vrata.
Voliš li se igrati gusara? Da vidimo mogu li te učiniti da izgledaš kao Johnny Depp?"Prvo su čizme", izvukla je gustim naglaskom u Južnom Teksasu koji bi mogao unaprijediti telefonski seks za dvadeset godina i pružila mi par crnih kožnih gusarskih čizama. Dok je manipulirala svojim gumenim penisom, stalno je zadirkivala svoju publiku: "Zar ne želite da ste to vi, dečki? Zar ne biste željeli imati moju pičku, a ne svoje dlanove? Hajde dečki, dajte mi vruću spermu!"Kako su pokreti u i iz njezine mace postajali brži, prsti njezine desne ruke počeli su masirati njezin klitoris."O, Bože! Jessssss! Jebi meeeeeee! Sada! Ohhhhhhhhhh Jebi ga. Tanki crni materijal njezine haljine jasno je pokazivao te tvrde osjetljive bradavice na savršenim 34c grudima. Pojavila se u svojoj spavaćoj sobi odjevena u bijeli ogrtač zavezan na struku.

Kad smo plesali blizu, ona bi mljela svoju macu o moju stalnu erekciju, a kad smo plesali stijenu, bljeskala je svojom publikom. Ogrtač je također bio razdvojen ispod njezina struka, pokazujući istu bijelu savršeno obrijanu macu iznad njezinog bijelog crijeva i podvezica. Moramo biti negdje!" Na gospodarin šok i razočaranje ostalih gostiju, odjurili smo se do trijema i limuzine koja nas je čekala. Dok sam točio drugu čašu šampanjca, Gospodarica je podigla tijelo sa sjedala, povukla haljinu do struka i kliznula njezine tanke crne čipkane tange niz njezina bedra govoreći: "Evo, pomozi mi da ih se riješim." Kleknuo sam pred nju i uhvatio tanke niti materijala na njezinim bokovima i skinuo tangi s njezinih listova i peta. Gospodarica Kathryn došla je ispred mene dok je vrisnula: "O Bože, jebi me jače usamljene udovice na spoju.

Njezina lijeva noga, zatvorena u crnu riblju mrežu, prikazana je kroz visoki prorez na haljinu. Ova Noć vještica će biti, kako je rekla, njezina zabava za svršavanje. "A sada ove", rekla je dok sam nalagao nešto što je izgledalo kao crna koža hlače i bijelu košulju s volanima. Fredrick Krebs, na kojem joj je guzica sjedila.

Te sočne grudi podupirao je bijeli bustier tipa polica. Činilo se da je i gospodarica bila impresionirana, zureći u glavu gljive ogromne erekcije koja se očitovala u mom kostimu. Zlatni prsten koji se trljao o njezin klitoris, moj penis puna dubina u njoj, eksplodirao sam ispunjavajući je svojim bijelim vrućim sjemenom."Oh, jebeno sranje! Awwwwwwwwwwwwhhhh."Dok smo se oboje opuštali, još uvijek znojeći se i s koje je curila sperma, pogledali smo dolje i vidjeli ime C. "Ne treba vam sako, ali trebate crvenu bandanu i, naravno, dugačak mač. Gospodarica Kathryn svladala je manipulaciju iskorištavanjem duša.

Njezini su orgazmi postali grčevi popraćeni dugim agonizirajućim orgazmičkim vriscima, a zatim se ekran vratio edo stranica za upoznavanje. Na zabavi je Gospodarica bila hit noći. Večeras mi neće trebati!" Privukao sam mirisnu svilu na usta i nos, upijajući divne mirise potpuno uzbuđene žene i osjećajući njenu vlažnost na svojim usnama. Bila je zadovoljna što je imala ovakav zadirkivajući učinak. Dok sam stajao tamo otvorenih kožnih hlača, ona je izvukla zlatni prsten s lančića oko vrata i gurnula prsten za penis dolje na moj član.“Jebi me s tim čudovištem, kopile”, vikala je dok je povlačila rub do struka."Stavi taj kurac u ovu mokru pičku. Po izlasku s zabave i dok je vozač limuzine držao vrata, Gospodarica je sjedila i gledala prema gore. "Mislim da će nam ovo trebati", rekla je.

Brzo smo prešli preko trave. U našem smijehu, Gospodarica je upitala: "To je bilo jebeno super, ali kako ćemo, dovraga, doći kući?"“Jedva možemo stopirati i sigurna sam da u tvojoj haljini nije bilo džepova za mobitel. S glavom zabačenom unatrag i otvorenim ustima pomaknula je vrlo veliki dildo u i iz svoje ružičaste mace.
Intuicija mi je, zajedno s 1246 gledatelja, rekla da će gledanje "4play4two" biti početak avanture. Njezina duga kovrčava crvena kosa spuštala se ispod ramena dajući joj Ann Margaret. Dok smo se jebali na mjesečini, znoj koji nam je curio iz tijela, jedva smo primijetili kako se svjetla limuzine gase kad je napuštala groblje. Trebali su sati da se vidi njezina web kamera, ali čekanje se isplatilo. Krikovi "Jebi mi pičku!"i "Uhvati moj kurac tom čvrstom mokrom pičkom!", čuli smo se, samo mi, kroz groblje.