Zambia dating club

To je uvijek završilo potresnim orgazmima za oboje. Prvi put, Laurie je tog dana nosila visoke crne čizme s petom, za koje sam je zamolio da nastavi. Ispružio sam ruku i povukao joj gaćice s obje strane, a zatim me gurnula natrag na krevet. Bilo je nevjerojatno dok je jezikom očistila preostalu spermu s mog kura i vrtjela je u ustima. Kad sam se osvrnuo na telefon, vidio sam da je njezina sestra sada gola, leži na krevetu i teško diše dok je silazila od vlastitog intenzivnog orgazma. Gotovo odmah, zaurlao sam kad je prvi nalet moje jzze odjeknuo i udario joj kvadrat u lice.Čuo sam uzbuđeno cviljenje pomiješano sa stenjanjem koje je dolazilo i od Laurie i od njezine sestre dok sam nastavio prazniti svoja jaja po njezinom licu i vratu, te u kosi. Bila je sretna udovoljiti, pa sam je, kad smo oboje bili spremni za ponovni polazak, natjerao da stane na koljena ispred sebe, okrenuta u stranu, ali mi je uzvratila pogled preko ramena. Moj bratić je na svom poslu upoznao djevojku koja ima slične nagibe (sviđalo joj se gušenje i lupanje) i također je voljela dijeliti slike sa svojim prijateljima. Dok smo ležali tamo na krevetu, Laurie mi je rekla da je jedina osoba kojoj se povjerila o svemu bila njezina sestra, tako da je bila svjesna Laurieine čudne strane i da je to istraživala sa mnom.
Nije prošlo dugo prije nego što je ponovno stenjala i grcala dok se približavao još jedan orgazam. Kad je završila, pomaknula se da legne pored mene i šapnula "to je bilo nevjerojatno" Zambia dating club. Shvatio sam nagovještaj i prevrnuo se, povlačeći je sa sobom tako da je sada bila na meni. Zavukla se na njega i legla pored mene, a ja sam se nagnuo nad nju i strastveno je poljubio dok sam je uhvatio za dojku.

Popili smo piće i vratili se do moga i dok smo stigli tamo, nismo mogli držati ruke jedno od drugoga. Mislim da nikad nije tako jako diplomirala, a završila je s špricanjem sperme svoje djevojke po cijeloj fotelji nad kojom je bila nagnuta. Stisnuo sam jednu pa drugu prije nego što sam kliznuo rukom preko njezina trbuha prema njezinoj mački. Nakon tog iskustva, Laurie i ja nismo popuštali, bili smo posvuda jedno na drugo u svakoj prilici koju smo imali.

Bio sam malo iznenađen što će misliti da ću biti pa sam joj, naravno, rekao da mi je to u redu. Za Laurie je normalan seks bio intimnija i osobna stvar u koju nikad nije prerano uskočila. Dok je čvrsto stisnula moju ruku svojom, prislonila je lice na moje uho i šapnula: "Želim te ovdje, želim to u sebi, u svojoj mokroj maloj maci."Nisam znao što da kažem, samo sam je strastveno poljubio i malo čvršće pritisnuo ruku uz nju. Da, nevjerojatan je osjećaj."Nastavili su razgovarati i Laurie se još nekoliko puta zahihotala između stenjanja, dok sam je sada jebao sve jače i brže. Moj kurac je skliznuo za nekoliko centimetara i počeo sam se ljuljati naprijed-natrag sve dok nisam bio pokopan skroz u njoj. Nije me baš pogodilo koliko je ova situacija luda, ali Laurie je sve jače gurala bokove prema meni i mislim da se razbjesnila kad je netko gledao kako se drolja."Rasteže moju malu macu", zastenjala je svojoj sestri, "on je, fuj, jebote, on me stvarno uh, lupa me."Njezina sestra se ponovno zahihotala i čuo sam je kako govori "možeš li me dodati do njega?"Bez odgovora, Laurie je podigla telefon s kreveta i podigla ga preko ramena. Do sada sam osjećao da bih mogao biti potpuno otvoren s njom o tome što želim seksualno (kao što je ona bila sa mnom) pa sam joj predložio da mi pozira kako bi mi ponovo natjerao kurac.

Jednom sam rukom naslonio njenu glavu na istu stranu, a drugom rukom sam mahnito drkao kurac. Nisam mogao vjerovati koliko sam svršio i kad sam završio, Laurieino lice je bilo potpuno prekriveno, čak i više nego inače. Ruka joj je bila savijena u laktu i gurala je prste unutra i iz mace. Skinula ih je sa svojih tankih nogu i otkrila par malih bijelih gaćica. Kad sam joj prešao rukom preko usana, shvatio sam da je vlažnija nego inače, i zastenjala je dok sam je ljubio u vrat.
Počeo sam ponovno zabijati jače i Laurieina se glava opet počela pomicati naprijed-natrag kako bi njezina sestra vidjela "gdje misliš da bi trebao svršiti?"Pitala je: "Želiš li ga vidjeti kako svršava na meni?"Kvragu, ovo je bilo prljavo, dopustila je svojoj sestri da me gleda kako pucam po njoj. Pitala me imam li ništa protiv što je rekla svojoj sestri. Ustao sam iza nje i postavio svoj kurac do ulaza u njezinu macu i samo gurnuo svoje bokove naprijed. Izvukao sam se i brzo se pomaknuo da kleknem nad njom s koljenom na suprotnoj strani od telefona. Ovo je treći nastavak u serijalu 'Kolegica ima čudnu stranu' o mojoj prekrasnoj kolegici Laurie.