Najbolja web stranica za upoznavanje u Tokiju

Napokon se trgnuo iz sanjarenja i odgovorio joj, nadajući se da će na nju ostaviti jednako povoljan dojam kao i ona njega."Da, gospođice, ja sam Michael O'Rourke. Uspravljene, bradavice su joj izgledale pune i privlačne. Još ju je privukao k sebi i spustio usta da je još jednom uzme najbolja web stranica za upoznavanje u Tokiju.

Njegov vlastiti odgovor na njezine poljupce ga je iznenadio. Da, zaključio je, lako je mogla biti mistična princeza da je vjerovao u takve stvari."Dobro jutro, gospodine! Jeste li vi gospodin zainteresirani za stjecanje moje kuće?"upitala je umirujućim, lirskim glasom. Michael je ponovno skrenuo pozornost na kuću u kojoj je parkirao. Dok se spremao eksplodirati, osjetila je to i gurnula se još jače na njegovu osovinu, a on joj je bio duboko u grlu dok ga je snažno sisala. Moram se ispričati. Zagrlio je slatku nimfu i privukao je pod sebe, strastveno ju je poljubio, osjećajući kako se njezino tijelo uzdiže uz njegovo, milujući ga svojom senzualnošću.

Podižući falus, gurnuo je vrata i ona su se bešumno pomaknula. U središtu predsoblja ležao je turski sag, čiji je zamršen dizajn djelovao u nijansama crvene i zlatne. Klavir je još bio tamo, ali prekriven misaonim slojem prašine. Hodajući nogostupom do ukrašene željezne ograde, primijetio je natpis Za prodaju postavljen ispred ograde.

Uzimanje duboko u sebi vratilo ga je k sebi dok mu je pričala povijest klavira. To je bilo sve osiguranje koje mu je trebalo. Constance se grčila ispod njega, tiho vičući dok je Michael nastavio prelaziti jezikom po osjetljivom mjestu na ulazu.Čuo je njezino dahtanje kad je konačno pronašla svoje oslobađanje. Konačno, njihova su tijela počela krčkati, ali nastavili su se čvrsto držati, ne želeći da trenutak završi. Michael nije mislio da bi mogao ponovno ustati tako brzo, ali, nevjerojatno, bio je ukočen s još više želje nego što je prije osjećao. Bez razmišljanja, Michael je gurnuo Constanceine naramenice dolje i s njezinih ramena, njezine pune, lijepe grudi bile su savršeno oblikovane, bradavice su bile slatke nijanse ružičaste školjke. Prva stanica bila je mala prostorija koja je uglavnom služila za skladištenje.

Zakrivljena ograda pratila je stepenice do odmorišta na drugom katu. Bilo je to lice gargojla, s penisom koji se protezao iz njegovih usta. Na jednom kraju sobe stajao je veliki ormar od mahagonija. Nisam te trebao poljubiti", rekao je Michael kad je vidio izraz u Constanceinim bistrim plavim očima.
Trava je nešto prestigla i bila je visoka gotovo dva metra. Michael je pogledao Constance;njezino je tijelo skupilo mnoge prizmatične boje. Konačno, ne mogavši ​​se više oduprijeti, Michael je prešao vrhom jezika preko prsne bradavice, a zatim otvorio usne kako bi je u potpunosti usisao u usta. Dok je govorila o ženi koja je napravila jorgan, on je prišao njoj i pogledao dolje. Posegnula je uokolo i uhvatila ga za bokove, privlačeći ga k sebi i ne puštajući ga. Bili su presvučeni baršunom od patlidžana, zavezani srebrnim resicama. Glas joj je imao osjećajnu notu. Okićeni željezni radovi ukrašavali su okvire prozora i balkona. Nagnula se u njega, pritišćući se bliže njegovom tvrdom tijelu.
Michaelu je proletjela kratka misao da ne bi trebao ljubiti ovog stranca. Nije si mogao pomoći.

Vrata su bila široka, obojena u sjajnu ebanovinu s ugraviranim staklom.