Umjetnička aplikacija za upoznavanje

Predobro sam poznavala te krikove: vriske prisilnog užitka, vriske molbe za dopuštenjem da se konačno preda orgazmu koji se u njoj gradi. Jako, jako sam impresionirana što imaš tako jaku volju i jako sam ponosna od tebe, i za tako dugo trajanje i za tvoju ispovijed."Suze su ponovno počele teći kad sam čula Njegove ljubazne i iskrene riječi. Između vriska, mogao sam čuti jecaje koji su pratili njezino jedva koherentno preklinjanje.

On to nikada nije objasnio – ne da se od njega očekivalo da objasni svoje odluke. nisam više mogao odoljeti.
Otkad je vidio Podigni crvenu lampu, naš je Učitelj odlučio izvesti sličan scenarij u kojem smo se moja sestra robinja i ja učinkovito natjecali za pravo spavati u Njegovom krevetu. Ipak, duboko u sebi, želio sam i praktički trebao znati: Kako se naš Učitelj odlučio između nje i mene?to sam se posebno pitao nakon devet noći zaredom u kojima je ona izabrana - devet noći tijekom kojih nijedna od nas nije imala menstruaciju. Da je jedan od nas bio na određenoj večeri, obično bi odabrao drugoga, a tih sam noći potpuno razumio Njegovu odluku.
Da budem iskren, počeo sam osjećati ljubomoru na nju. Kako bi On mogao biti ponosan na mene što sam prekršio jedno od najsvetijih Pravila?Nije imalo smisla."Jedna od stvari koje su Me kod tebe stvarno impresionirale", objasnio je, "je tvoj libido umjetnička aplikacija za upoznavanje. Slično, ako bi netko od nas imao neki kritičan zadatak ili problem sljedećeg dana i trebao mu je noć za pripremu, on bi naravno odabrao drugog, a ja sam također razumio takve odluke.

Gotovo si uvijek toliko seksualno nabijen da nisam očekivao da ćeš izdržati više od tri ili četiri dana - možda pet dana na većina. Ali općenito, nikad nisam mogao razumjeti zašto je naš Učitelj odabrao mene umjesto nje, ili nju umjesto mene. Ne radi se samo o tome da sam ja bio sam u velikom krevetu, krevetu koji smo ona i ja dijelili nekoliko mjeseci prije nego što je naš Učitelj vidio Podigni crvenu svjetiljku i usvojio jedan od glavnih koncepata filma u dinamici koju smo dijelili on i mi.Činjenica je da, iako se seks i ropstvo zasigurno nisu događali isključivo u spavaćoj sobi našeg Učitelja, to je nekako uvijek bilo značajnije i značajnije u Njegovoj spavaćoj sobi: vezano za Njegove stupove kreveta ili za okove postavljene na visoke željezne stupove u podnožju. Nikada te nisam tjerao dulje od dva dana, dopuštajući tvom tijelu da to radi za Mene svaki mjesec. Koliko god mi je to bilo potrebno, to definitivno nije bio orgazam u kojem sam uživala, a nakon toga sam otvoreno jecala u jedan od velikih pahuljastih jastuka, znajući da ću mu se ujutro ispovjediti i trpjeti posljedice koje je smatrao prikladnima za moje kardinalni prijestup.– I nisi uživao?Pitao je nakon što sam se ispovjedio."Ne gospodine."klečala sam pred Njim dok se nadvio nad mnom, zbog njegove neobične visine osjećam se čak i manjim od normalnog u ovoj situaciji.jedva sam ga uspjela pogledati u oči dok sam se ispovijedala, a još uvijek sam osjećala pruge na obrazima iako mi oči više nisu preplavile.glava mi se podigla dok sam Ga gledala s nevjericom. Ispod plahti sam prekršila jedno od Pravila, brzo se dovodeći na rub orgazma prije nego što me obuzeo osjećaj srama.