Možeš li se prvi spojiti

Vau, vaš kurac stoji na oprezu. Zatim ću polizati spermu na tvom tijelu i dati ti veliku poslasticu - snježnu grudu."Nakon što je čišćenje završeno, pomaknula sam se do njegove glave, baš kao što je to učinila žena na videu, natjerala mu usta da otvore i slinila golemom mlazom koja je izravno udarila u njegov ispruženi jezik i navela ga da se malo zagrcnuo. Sada je tvoj mali penis mlohav i smanjio se toliko da ga jedva vidim. Kad me završio jesti, natjerala sam ga da ustane pored kreveta, promatrajući njegov ukočeni kurac. Svaka je seansa počinjala tako što sam ga izvlačila iz svega što je radio, odvlačila ga u spavaću sobu, otvarala moje noge, hvatala ga za glavu i tjerala ga na duge seanse kunilingusa, od kojih je svaka trajala najmanje pola sata.
Dobro, vidim da je ima neki učinak. Tjedan treninga se nastavlja, uz obećanje da će doći strap-on jebanje. Upamti, moraš toliko voljeti jedenje sperme da ti vjerujem kad me moliš da ti to dopustim svaki put.
Prije nego što mu je dopušteno da prestane, trebao me dovesti do dva orgazma, a kako John to dobro radi, bilo je to dobro potrošeno vrijeme i svaki dan sam se osjećala vrlo zadovoljno prije nego što smo prešli na njegovo zadovoljstvo možeš li se prvi spojiti. Uslijedio je veliki poljubac pun sperme, dok je moj jezik pratio teret u njegovim ustima i naši jezici su se zaključavali. Nadam se da će to ostati konstantno.

Baš kao što vi koristite tvoj jezik na meni, moji prsti uskoro plešu na vrhu, a ja brzo dolazim - ti se sve brže migoljiš - voliš li da ti pričam kako se igram sam sa sobom?""Da, imam", dok sam ga čuo kako malo cvili od zadovoljstva, dok je brže pomicao vibrator gore-dolje po osovini penis."Da se nisi usudio doći, dok ti ne dam dopuštenje!"viknula sam.“Ne, moja gospodarice”, rekao je, obraćajući mi se prvi put tim naslovom."Da, ovo je još poticajnije kada ga držim blizu baze svog kuraca", rekao je."OK, pritisnite prekidač i idite na punu snagu, odmah!""Ali, neću se moći dugo suzdržavati..." "Samo učini to!"Zapovjedio sam, a on se odmah počeo izvijati, a leđa su mu se izvila s kreveta."Nastavi", rekao sam, "i prestani prije nego što osjetiš kako se sperma diže.""Trenutak kasnije, kad se približio točki bez povratka, rekla sam: "Sada možeš svršiti, ali ne diraj svoj kurac.Želim da otpuhneš svoj teret, samo da ti glava vibratora prekriva glavu kurca.